reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
love - toż to wielkolud już Ci rośnie ... licze że zobaczę podobnego wielkoluda :-)
love baby:)
Fanka BB :)
Dziękuje bardzo za miłe słowa
Jestem PEWNA że już niebawem posypie sie cała masa takich pięknych fotek z Waszymi pięknymi FASOLINKAMI !!!
Jestem PEWNA że już niebawem posypie sie cała masa takich pięknych fotek z Waszymi pięknymi FASOLINKAMI !!!
Cześć Dziewczyny! Ja na swojej pierwszej wizycie byłam w czwartek 17.01, zobaczyłam 12 mm Krokodylka i serduszko bijące 148 razy na minutę był to 7w2d ciąży doktorek stwierdził, że wysokie Dzieciątko, jak na swój wiek i że wszystko w najlepszym porządku.
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim Mamusiom
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim Mamusiom
reklama
AnnieTess, love baby, Nataliusz - gratuluje udanych wizyt i pięknych fasolek
21.01 miałam pierwsza wizytę u gina Z kruszynka jest wszystko jak w najlepszym porządku.
Na serduszko musimy jeszcze zaczekać Gin wyznaczył termin porodu na 21.09. W badaniu krwi wyszło ze mam niewielka Anemie ale lekarz twierdzi, ze to nic poważnego.
Mam łykać żelazo i do następnej wizyty powinno się wszystko unormować
Przedstawiam Wam moja mała kruszynkę :
21.01 miałam pierwsza wizytę u gina Z kruszynka jest wszystko jak w najlepszym porządku.
Na serduszko musimy jeszcze zaczekać Gin wyznaczył termin porodu na 21.09. W badaniu krwi wyszło ze mam niewielka Anemie ale lekarz twierdzi, ze to nic poważnego.
Mam łykać żelazo i do następnej wizyty powinno się wszystko unormować
Przedstawiam Wam moja mała kruszynkę :