reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Snapshot_20130128_1.jpghej laski to wczorajsze moje usg...wedlog ostaniej om jest to 6 tydzien ale lekarz powiedzil ze to 5 tydzien i 2 dni..ale nie wyklucza rozniez czegos zlego jak martwa ciaza lub wczesne poronienie....mam najdzieje ze wszytsko bedzie ok.....w sobote mam wizyte u innego lekarza...

Ewelkaa82 tak bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Światełko dla Twojego Aniołka (*). Jeśli potrzebujesz wsparcia i zrozumienia zapraszam na forum Poronienia.

Madajka trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń (może po prostu Twoja owulacja była nieco później i przez to ciąża jest młodsza). Masz możliwość sprawdzić sobie betę?

MADAJKA ale 5tygodni i 2 dni to właśnie 6 tydzień ciąży... poza tym 5 dni to nie jest duże przesunięcie... Myślę że będzie oki

EWELKAA bardzo mi przykro kochana... trzymaj się...

Jadzka87 musi byc ok:) nie ma innego wyjsca....z dnia na dzien mam coraz wiecej tych objawow ciazy....:-D i juz od dzis mam zle odczucia jak czuje jakis zapach......jest masakroza....

reklama
Do góry