reklama
wykałaczka
Zaciekawiona BB
Melduję, że wszystko w porządku. Słyszałam serduszko!!!! Mój dzidziolek ma 19,4 mm i wychodzi na to, że to już 8t3d, także muszę zmienić sobie suwaczek bo co musiałam poplątać terminem OM.
Termin mam na 1 września i już mi zapowiedział lekarz, że będzie cc.
Termin mam na 1 września i już mi zapowiedział lekarz, że będzie cc.
love baby:)
Fanka BB :)
wykałaczka,tygrysek,nataliusz gratuluje pięknych dzidziusiowych kruszynek !!!
aż sie buzia śmieje
JEST PIĘKNIE I WYCZEKUJEMY DALEJ NA RESZTE !!!
MÓWIŁAM ,ŻE TAK BĘDZIE!!!! Jejejejejjejjejeje
wykałaczka masz foto USG ? CIEKAWOŚĆ ZOBACZENIA NOWEGO ŻYCIA
aż sie buzia śmieje
JEST PIĘKNIE I WYCZEKUJEMY DALEJ NA RESZTE !!!
MÓWIŁAM ,ŻE TAK BĘDZIE!!!! Jejejejejjejjejeje
wykałaczka masz foto USG ? CIEKAWOŚĆ ZOBACZENIA NOWEGO ŻYCIA
love baby:)
Fanka BB :)
Ja tam ewidentnie widze małe białe życie!!!!
Gratuluje Martus i trzymam kciuki ,żeby fasolinka szybciutko i zdrowo rosła !!!
Kiedy koleja wizyta?
Gratuluje Martus i trzymam kciuki ,żeby fasolinka szybciutko i zdrowo rosła !!!
Kiedy koleja wizyta?
Love - no z wizytami to mam teraz zakręcone Bo chodzę prywatnie do mojego gina i na NFZ (coby nie placić za badania). Więc kolejne wizyty mam 4.02 i 7.02. Mam nadzieje, że za częste usg nie zaszkodzi fasolce..jak myślicie?
Ewulek81
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny,
gratuluję pięknych fasolek
ja mam kolejną wizytę 1 lutego. Byłam już u jednego lekarza i widziałam 11 mm mojego maleństwa (to było 15 stycznia w 7 tc) Lekarz nie założył mi karty ciąży, powiedział, że zrobi to na kolejnej wizycie 12 lutego. W międzyczasie dostałam nr tel do innego (podobno lepszego) lekarza i zapisałam się na wizytę właśnie na 1.
Galaxia, ja nie wiem jak z tymi tabsami jest, ale jak się starałam o bobasa 3 lata temu, to dostałam duphaston na podtrzymanie "hipotetycznej" ciąży. Teraz lekarz niczego mi nie przepisał, zobaczymy co powie ten drugi.
gratuluję pięknych fasolek
ja mam kolejną wizytę 1 lutego. Byłam już u jednego lekarza i widziałam 11 mm mojego maleństwa (to było 15 stycznia w 7 tc) Lekarz nie założył mi karty ciąży, powiedział, że zrobi to na kolejnej wizycie 12 lutego. W międzyczasie dostałam nr tel do innego (podobno lepszego) lekarza i zapisałam się na wizytę właśnie na 1.
Galaxia, ja nie wiem jak z tymi tabsami jest, ale jak się starałam o bobasa 3 lata temu, to dostałam duphaston na podtrzymanie "hipotetycznej" ciąży. Teraz lekarz niczego mi nie przepisał, zobaczymy co powie ten drugi.
reklama