reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Ja też już po wizycie. Nic nie wskazuje na to, bym rodziła przed terminem. Chyba,że poniedziałkowe ktg coś powie. Dostałam skierowanie na ktg, bo moja ginekolog stwierdziła,że 2-3 doby po terminie to za późny termin na pierwsze ktg. Podoba mi się jej podejście, bo będę znała już jakieś konkrety. Poza tym szyjka szczelnie zamknięta. I tak jak się spodziewałam, mam małego grzybka i do końca ciąży na globulkach. :( A całą ciążę było dobrze pod tym względem.

Ja również po wizycie i w sumie jedyne co wiem że młoda ma się dobrze a to najważniejsze. Nawet mnie nie badał ginekologicznie więc nie mam pojęcia czy coś się ruszyło:-( Następna wizyta 26 kwietnia:szok: mam nadzieję że nie dotrwam
Pauletta agata udowodniła że brak oznak porodu o niczym nie świadczy i tego się trzymajmy:tak:
Mum to be super że wizytka udana, bierz grzecznie globulki co by szybko pogonić grzybka:tak:

Miałam ostatnie usg w gabinecie. Z małą wszystko w porządku. Wody AFI =15 więc wszystko wróciło do normy. Trudno było wymierzyć wagę , ale w okolicach 3600 tak jak Antek powinna mieć. łożysko II stopień dojrzałości, przepływy w normie.
Jeżeli nic się nie wydarzy to 23 mam się stawić rano do szpitala na KTG i umówimy się na położenie na patologii. Wszystko wskazuje na to , ze uda się urodzić SN chyba , że wydarzy się coś niespodzieanego typu zanikanie tętna itp. Lekarz zalecił dużo seksu , bo jeżeli coś ma pomóc to tylko to
wink2.gif

i zaskoczył mnie tym , że po CC można wywoływać poród. jak widać wszystko zależy od teorii lekarza i sytuacji

Ogólnie wszystko ok , ale ryczeć mi sie chciało , ze to wszystko mogłoby się samo zacząc. Znowu leżeć na patologii i czekać? a co z Antkiem .. chyba zeświruje

reklama
Do góry