reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
A ja za paciorkowca płaciłam 20 zł i czekałam cały weekend, bo pobrano mi w piątek;-)
A robiłyście jeszcze dziewczyny morfologie? Bo dzisiaj pakowałam dokumenty do szpitala i patrzę że ostatnie wyniki mam sprzed 2 miesięcy ... i tak sobie myślę że w szpitalu mogą chcieć mieć świeże dane o moim stanie zdrowia :)

o widzisz _basiek_a ja mam rozwarcie na 1cm i lekarz mi powiedział, że najprawdopodobniej urodzę w terminie czyli 12 kwietnia... :)

Tak w ogóle to powróciłam do treningów i codziennie tańczę salse :) Łudzę się, że to przyspieszy poród hihi

Ostatnia edycja:
My wczoraj też wizytowałyśmy. Wszystkie wyniki OK, grzybka nie wyhodowałam, więc super ;-)
Lekarz stwierdził, że na razie nic nie zapowiada porodu, także trzymamy się z Julką razem :) Ale rozwalił mnie jego tekst, że miłość, poród i sraczka przychodzą do nas znienacka, więc mogę równie dobrze urodzić w każdej chwili :) Jak nic się nie wydarzy to następna wizyta za dwa tygodnie :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i gratki tym, które wizytowały wczoraj :)

Ale rozwalił mnie jego tekst, że miłość, poród i sraczka przychodzą do nas znienacka, więc mogę równie dobrze urodzić w każdej chwili :) Jak nic się nie wydarzy to następna wizyta za dwa tygodnie :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące i gratki tym, które wizytowały wczoraj :)

zapamiętam sobie tą mądrość ludową:-D

reklama
gratulacje laski udanych wizyt. dziewczynki ja dopiero wróciłam, andzik :) dzięki za pamięć
wizyta ok, skurcze na ktg do 100 dochodziły i krzyż nadal mnie boli jak nie wiem, ciekawe czy coś się wykluje z tego czy tylko tak mnie straszy... mój gin cvoś przebąkiwał , że do końca tygodnia powinno być po krzyku ;-)... i coś między wierszami o cesarce wspominał, bo jego zdaniem Mikołaj waży koło 4 kilo lekko.. ciekawe jaki z niego wróżbita. Kolejną wizytę mam w piątek i wtedy ma sprawdzić dokładnie wymiary i wagę małego i podjąć decyzję już konkretnie co robimy./ Ja się tylko obawiam, że do piątku to mogę nie wytrwać.... zobaczymy, co ma być to będzie i tyle ;)

Do góry