reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

adasza mówisz że główka 9,9 cm, to co powiedz na główkę mojej Zośki 10,5 cm? Dobrze, że wizyta udana:)

ilooonka super wieści...czyli czekamy obie bo ja niby też w każdej chwili mogę ruszyć na szpital...tylko że ja mam wizytę następną 13 kwietnia w piątek, więc wg moich planów rodzenia 12go kwietnia to już się z Ginem nie zobaczę:-D:-D:-D hehehe:) gratuluję udanej wizyty!

reklama
Adasza gratuluję wizyty! Super wiadomości. Mnie też wczoraj bolało okropnie, i myślę że to badanie przy porodzie to pikuś :-D Ale damy radę.

adasza:) super że coś się dzieje;)

iloonka a my łeb w łeb:) i takie samo rozwarcie hehe:) tylko ja coś dziwnie czuje, że mały na złość będzie chciał posiedzieć. Jak mama chciałaby go już mieć przy sobie;) kurcze a czujesz że mała już się wpasowała w miednice?

Gratuluje udanych wizyt, widze ze wszystkie dzis byly udane.
Co do morfologii to ostatnia mialam robiona w grudniu i mimo anemii dostalam skierowanie na morfologie dopiero na ostatniej wizycie, dzis zrobilam i wyszlo ze dalej jest anemia i do tego mam za duzo plytek krwi. Jedna z nas (sorki, nie pamietam imienia) ma 150 a ja mam 420! Wiem ze moze to grozic zatorem zylnym, ale czy w czasie porodu cos takiego sie moze stac to nie wiem, jak doczekam do jutra do 18 to sie na wizycie czegos dowiem. Nie wiem jak to dziecko rosnie i sie niby ma dobrze, jak ja mam anemie;/ i jem i tyje i buraczki i miesko:(((

martolinka wybieram się na kliniczną .
Z początku nastawiałam się na wojewódzki, bo mam bliżej. Ale trochę się zniechęciłam po wizycie na porodówce - o znieczuleniu można pomarzyć, a poza tym jest dość duży nacisk na sn...

A gdzie trafię to się okaże :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jako dochodząca z rzadka kwietniówka informuję, że po dzisiejszej wizycie termin CC wyznaczono mi na 04.04. :-D

Do góry