reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

adasza mówisz że główka 9,9 cm, to co powiedz na główkę mojej Zośki 10,5 cm? Dobrze, że wizyta udana:)

ilooonka super wieści...czyli czekamy obie bo ja niby też w każdej chwili mogę ruszyć na szpital...tylko że ja mam wizytę następną 13 kwietnia w piątek, więc wg moich planów rodzenia 12go kwietnia to już się z Ginem nie zobaczę:-D:-D:-D hehehe:) gratuluję udanej wizyty!

reklama
Adasza gratuluję wizyty! Super wiadomości. Mnie też wczoraj bolało okropnie, i myślę że to badanie przy porodzie to pikuś :-D Ale damy radę.

adasza:) super że coś się dzieje;)

iloonka a my łeb w łeb:) i takie samo rozwarcie hehe:) tylko ja coś dziwnie czuje, że mały na złość będzie chciał posiedzieć. Jak mama chciałaby go już mieć przy sobie;) kurcze a czujesz że mała już się wpasowała w miednice?

Gratuluje udanych wizyt, widze ze wszystkie dzis byly udane.
Co do morfologii to ostatnia mialam robiona w grudniu i mimo anemii dostalam skierowanie na morfologie dopiero na ostatniej wizycie, dzis zrobilam i wyszlo ze dalej jest anemia i do tego mam za duzo plytek krwi. Jedna z nas (sorki, nie pamietam imienia) ma 150 a ja mam 420! Wiem ze moze to grozic zatorem zylnym, ale czy w czasie porodu cos takiego sie moze stac to nie wiem, jak doczekam do jutra do 18 to sie na wizycie czegos dowiem. Nie wiem jak to dziecko rosnie i sie niby ma dobrze, jak ja mam anemie;/ i jem i tyje i buraczki i miesko:(((

martolinka wybieram się na kliniczną .
Z początku nastawiałam się na wojewódzki, bo mam bliżej. Ale trochę się zniechęciłam po wizycie na porodówce - o znieczuleniu można pomarzyć, a poza tym jest dość duży nacisk na sn...

A gdzie trafię to się okaże :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jako dochodząca z rzadka kwietniówka informuję, że po dzisiejszej wizycie termin CC wyznaczono mi na 04.04. :-D

Do góry