reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
g_agnes gratki udanej wizyty!

kliki gratki wizyty! Nie przejmuj sie kilogramami...zrzucimy wszystkie razem na BB!:)

Olissia ja też nie miałam jeszcze KTG...

paulusia to super że wizyta udana...a dentysty współczuję!

Maniaa moja psiapsióła miała małopłytkowość całą ciążę i skończyło się CC więc kontroluj czy nie spadają bardziej...

Julianna
świetne wiadomości...to kiedy się rozpakowujesz? jakiś termin wybrany ?:-D:-D

Kasia chciałam 1 kwiecień, ale u męża w pracy od 3 kwietnia rusza dodatkowe ubezpieczenie, wiec jakby się "wstrzymać z rodzeniem" do tego czasu to by dodatkowa kaska była :-) więc zobaczymy :-D

Dziewczyny a kiedy miałyście robioną ostatnią morfologie krwi? Bo ja kurde w lutym i nie widzę, żeby lekarzowi chciało się przepisać mi badania;/

Przed porodem morfologia jest dość ważna, bo daje obraz tego jak dużo krwi nas kosztował poród/cc - no i wiadomo, czy ewentualne braki są tym spowodowane, czy samą ciążą- chyba lepiej wydać te kilka złotych i zrobić ją prywatnie:tak:

reklama
ja też morfologie miałam zawsze z wizyty na wizyte. I na ostatnich właśnie coś mu sie nie podobało kazał do porodu brać żelazo bo coś mówił że przyporodzie dużo strace ale nie wiem dokładnie o co mu chodziło.
A dziś robiłam jeszcze hbs.

Ja planuje od niedzieli wieczór z długim spacerem i przytulankami z meżem. Moze coś się uda przed świętami:)

julianna super, że juz coś się dzieje. Ale u Ciebie w sumie to już 39 tydzień. :) ile razy dziennie pijesz tą herbatke?

Do góry