reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt: kliki, g_agnes, kasia, ntkmw, paulusia! :-)
Jeśli kogoś ominęłam to wybaczcie, ale ostatnio na wizytowy nie zaglądałam..

Maniaa
- sok z buraków na pewno nie zaszkodzi, można też pić herbatkę z pokrzywy, ale to wszystko chyba bardziej na krwinki czerwone i hemoglobinę...

Julianna
- gratki! Świetne wieści! :tak: Nic tylko rodzić za kilka dni ;-)

kliki - ostatnia morfo z lutego? To trochę dawno... Jak gin nie dał Ci skierowania , to możesz przejść się do rodzinnego i też wypisze :tak: Ja poszłam z wysypką, więc kompleksowo od razu dostałam skierowanie na te badanie.

juliannna ja też piję 3 razy dziennie. A ten wiesiołek to jakie ma działanie? I czy konsultowałaś to ze swoją gin? Bo ja już sie ze swoim nie bede widziała a zapomniałam zapytać;/

g_agnes nie konsultowałam, ale sądzę że to nie zaszkodzi... wiesiołek ma działać na śluzówkę, uelastyczniać ją żeby nie popękała w kluczowym momencie. Wiadomo że to może guzik dać, ale a nóż widelec...

Wróciłam od gina! iiiiiiiii...... wszystko wskazuje na to, że urodzę w terminie. A na pewno nie zapowiada się bym przenosiła brzdąca :) Rozwarcie na jeden palec - i ta informacja najbardziej mnie pocieszyła :) Bo jednak coś się dzieje i być może będę niebawem rodzić :happy:
A malec waży już 3400g eh.. gin mówi że jak doczeka terminu to będzie miał w najlepszym wypadku 3800 i to trochę mnie przeraża. A najbardziej przerażająca jest jego główka... bo osiągnęła już średnicę 9,9cm :szok:

kurcze... podczas badania na fotelu tak mnie strasznie bolało, że aż jęknęłam :zawstydzona/y: Jeśli będzie tak bolało podczas porodu to ja nie dam rady !! :baffled: Okropne doznanie..

reklama
jestem po wizycie :) dzięki za kciukole
u nas wszystko dobrze, po powtórnych badaniach moczu okazało sie, że wszystko w jak najlepszym porządku. Mała juz sie pięknie wpasowała w kanał rodny, brzuszek też już się obnizył (choc ja wielkiej różnicy nie widzę :)) Usg nie miałam, Emilka pieknie fika w brzuszku tradycyjnie pokopała pana doktora :) szyjka ładnie się skraca i pojawia sie rozwarcie na opuszek :) moge urodzić w każdej chwili - co mnie bardzo cieszy :) i to chyba tyle...następna wizyta 3.04.

Do góry