reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
martolinka wybieram się na kliniczną .
Z początku nastawiałam się na wojewódzki, bo mam bliżej. Ale trochę się zniechęciłam po wizycie na porodówce - o znieczuleniu można pomarzyć, a poza tym jest dość duży nacisk na sn...

A gdzie trafię to się okaże :)

to może się spotkamy:tak:

MYSZKA MOCNO TRZYMAM KCIUKI!!!

reklama
My wizytowalismy wczoraj i wszystko ok :-)mała rośnie jak powinna, waży ok 3100g , wód jest tyle ile trzeba, miałam robione ktg "na szybko" (przez jakieś 15min) i wszystko ok. Ale mała jest solidnie "okopana" :-D i nic nie zapowiada ,żeby miała opuścić brzusio w najbliższym czasie. Gin nawet stwierdził, że chyba taka moja uroda :cool: (Nina 42 tc) pocieszył mnie jak nic.. po wizycie aż odwiedziłam mc i wciągnęłam mc flurra na poprawę humoru :-D generalnie mam czas do 20-tego na urodzenie, a następna wizyta standardowo za tydzień czyli 5-tego. Aaaa i przytyłam aż 100g czyli waże 68,6 (równiusio 7,5kg na plusie)

Do góry