reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

oj jakie piekne newsy, szyjki poskracane, rozwarcia ahhh mam nadzieje ze w piatek tez uslysze cos takiego:D widze ze Wasi lekarze Was waza hmm mnie nie wazyl ani razu...
gagnes 13+ to elegancko:D do terminu widze po suwaczku masz jeszcze sporo czasu a tu takie rozwarcie mmmm pozazdroscic;d

reklama
kasiagaw gratki wizytki:tak: super że możesz normalnie funkcjonować:tak:
kinga super że wizytka udana no i waga córy super:tak:
lene synek do kruszynek nie należy:-D pamiętaj że usg jest orientacyjne
robaczek super że już w piątek będziecie razem Trzymam kciuki &&&&
ntmkw gratki wizytki:tak:
g_agnes gratki udanej wizytki i nie sądzę żeby trzeba było wywoływać poród:-p
kiki gratki wizytki:tak:

Ja dzisiaj miałam usg przepływów i wszystko jest w jak najlepszym porządku , ilość wód płodowych również ok i waga młodej z dzisiaj to 2760gr . Kamień mi spadł z serca i nawet z ciśnieniem dzisiaj ok. Wizytka w poniedziałek. Ale miałam dzisiaj niespodziewaną wizytę u dentysty bo tak mnie ząb bolał że masakra:wściekła/y: Na szczęście udało się problem opanować i już jest ok ale nocka nieprzespana i cały dzień taki byle jaki:-(

Dziewczyny gratki udanych wizyt !!!
Ja wczoraj też byłam u gina u mnie szyjka długa i zamknięta :( a mogła by się zacząć troszkę skracać. Martwi mnie tylko moja morfologia a mianowicie mała ilość płytek krwi, uświadomiła mnie o tym moja położna której powiedziałam że w razie czego chce ZZO a ona na to że mam małą ilość płytek 150 i jak jeszcze spadnie to anestezjolog się nie zgodzi na podanie znieczulenia:( Masakra, nie wiem co mam zrobić zacznę chyba pić sok z buraków może choć troszkę pomoże.... może wy wiecie w jaki sposób można sobie podnieść poziom płytek?? plis o pomoc!!!!

Maniaa ja tez mialam kiepskie wyniki morfologii... mam za malo czewonych krwinek... lekarz przepisal mi zelazo i duzo watrobki kazal jesc:-)

reklama
Ja już po dzisiejszej wizycie. Wszystko pięknie, ktg wyszło ładne, główka niziutko, szyjka skrócona, miękka, rozwarcie na 1cm - nic tylko rodzić :-D Więcej wizyt u gina już nie mam. Mam się pojawić w szpitalu na kontrolne ktg jeśli nie urodzę do 2 tygodni. Dostałam też juz zaświadczenie do becikowego, zawsze to mniej biegania później.

Ilonka trzymam kciuki!

Do góry