reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

oj jakie piekne newsy, szyjki poskracane, rozwarcia ahhh mam nadzieje ze w piatek tez uslysze cos takiego:D widze ze Wasi lekarze Was waza hmm mnie nie wazyl ani razu...
gagnes 13+ to elegancko:D do terminu widze po suwaczku masz jeszcze sporo czasu a tu takie rozwarcie mmmm pozazdroscic;d

reklama
kasiagaw gratki wizytki:tak: super że możesz normalnie funkcjonować:tak:
kinga super że wizytka udana no i waga córy super:tak:
lene synek do kruszynek nie należy:-D pamiętaj że usg jest orientacyjne
robaczek super że już w piątek będziecie razem Trzymam kciuki &&&&
ntmkw gratki wizytki:tak:
g_agnes gratki udanej wizytki i nie sądzę żeby trzeba było wywoływać poród:-p
kiki gratki wizytki:tak:

Ja dzisiaj miałam usg przepływów i wszystko jest w jak najlepszym porządku , ilość wód płodowych również ok i waga młodej z dzisiaj to 2760gr . Kamień mi spadł z serca i nawet z ciśnieniem dzisiaj ok. Wizytka w poniedziałek. Ale miałam dzisiaj niespodziewaną wizytę u dentysty bo tak mnie ząb bolał że masakra:wściekła/y: Na szczęście udało się problem opanować i już jest ok ale nocka nieprzespana i cały dzień taki byle jaki:-(

Dziewczyny gratki udanych wizyt !!!
Ja wczoraj też byłam u gina u mnie szyjka długa i zamknięta :( a mogła by się zacząć troszkę skracać. Martwi mnie tylko moja morfologia a mianowicie mała ilość płytek krwi, uświadomiła mnie o tym moja położna której powiedziałam że w razie czego chce ZZO a ona na to że mam małą ilość płytek 150 i jak jeszcze spadnie to anestezjolog się nie zgodzi na podanie znieczulenia:( Masakra, nie wiem co mam zrobić zacznę chyba pić sok z buraków może choć troszkę pomoże.... może wy wiecie w jaki sposób można sobie podnieść poziom płytek?? plis o pomoc!!!!

Maniaa ja tez mialam kiepskie wyniki morfologii... mam za malo czewonych krwinek... lekarz przepisal mi zelazo i duzo watrobki kazal jesc:-)

reklama
Ja już po dzisiejszej wizycie. Wszystko pięknie, ktg wyszło ładne, główka niziutko, szyjka skrócona, miękka, rozwarcie na 1cm - nic tylko rodzić :-D Więcej wizyt u gina już nie mam. Mam się pojawić w szpitalu na kontrolne ktg jeśli nie urodzę do 2 tygodni. Dostałam też juz zaświadczenie do becikowego, zawsze to mniej biegania później.

Ilonka trzymam kciuki!

Do góry