reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

ewela ja mialam wymaz robiony w polowie 38tc, gin wolalby w 40 dla pewnosci, ale ze mialam zagrozenie porodem przedwczesnym to zrobil wczesniej w razie jakbym sie zdecydowala rozpakowac, ale mi sie wydaje ze nie ma co mruczec, te paciorkowce sa gdzies tak w srodku, jakby sie mialy rozpelznac to pewnie juz by to zrobily;)

reklama
Paulusia- ja mam dokładnie to samo, podwyższone ciśnienie i spuchnięte nogi. Do tego, jak tylko zjem coś poza domem, nieważne czy w resto czy u rodziny to cała jak balon jestem. Pamiętaj, że sól podwyższa ciśnienie i zatrzymuje wodę, dlatego nie powinnaś w ogóle solić, jeść żadnych przetworzonych rzeczy typu zupki instant, parówki itd...

Jakie masz w ogóle to ciśnienie?

Po wizycie..

W końcu wody w normie , wyniki krwi , moczu , ciśnienie wzorcowe
yes2.gif
Gin pobrał posiew i stwierdził , ze jestem zamknięta na 4 spusty. Widząc moją minę stwierdził , że jednak nie tak "trudne "przypadki widział
wink2.gif
Tydzień mam się wstrzymać z rodzeniem a wtedy droga wolna.
Mała głowką w dół , ma już 3200
shocked.gif
wink2.gif
przepływy w porządku całe szczęście też, blizna niewidoczna zupełnie. Także na razie na CC się nie zapowiada

Jedyne co mnie zmartwiło to 18 kg na plusie
p.gif
chyba mam już taką tendencję w ciaży , bo czy sie pilnuje , czy nie tykę tak samo.
Następna wizyta jak nie urodzę to 13 kwietnia.
Muszę jeszcze zrobić HBS , bo nie miałam tego badania

Paulusia
takie informacje mogą być stresujące ale chyba dobrze że lekarz każe obserwować pewne rzeczy niż gdyby to olewał, będzie dobrze!! córcia pięknie rośnie:-)
powodzenia na usg
Martolinka
super wiadomości:-)a z wagą mam podobnie, czy uważam czy nie jednakowo tyję

jedyne co mnie pociesza to niższa waga startowa niż ostatnio. Wszystko łądnie zrzuciłam i nwwet wiecej , ale wiadomo , że trochę trzeba było nad sobą popracować;-)

reklama
Do góry