reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

ewela ja mialam wymaz robiony w polowie 38tc, gin wolalby w 40 dla pewnosci, ale ze mialam zagrozenie porodem przedwczesnym to zrobil wczesniej w razie jakbym sie zdecydowala rozpakowac, ale mi sie wydaje ze nie ma co mruczec, te paciorkowce sa gdzies tak w srodku, jakby sie mialy rozpelznac to pewnie juz by to zrobily;)

reklama
Paulusia- ja mam dokładnie to samo, podwyższone ciśnienie i spuchnięte nogi. Do tego, jak tylko zjem coś poza domem, nieważne czy w resto czy u rodziny to cała jak balon jestem. Pamiętaj, że sól podwyższa ciśnienie i zatrzymuje wodę, dlatego nie powinnaś w ogóle solić, jeść żadnych przetworzonych rzeczy typu zupki instant, parówki itd...

Jakie masz w ogóle to ciśnienie?

Po wizycie..

W końcu wody w normie , wyniki krwi , moczu , ciśnienie wzorcowe
yes2.gif
Gin pobrał posiew i stwierdził , ze jestem zamknięta na 4 spusty. Widząc moją minę stwierdził , że jednak nie tak "trudne "przypadki widział
wink2.gif
Tydzień mam się wstrzymać z rodzeniem a wtedy droga wolna.
Mała głowką w dół , ma już 3200
shocked.gif
wink2.gif
przepływy w porządku całe szczęście też, blizna niewidoczna zupełnie. Także na razie na CC się nie zapowiada

Jedyne co mnie zmartwiło to 18 kg na plusie
p.gif
chyba mam już taką tendencję w ciaży , bo czy sie pilnuje , czy nie tykę tak samo.
Następna wizyta jak nie urodzę to 13 kwietnia.
Muszę jeszcze zrobić HBS , bo nie miałam tego badania

Paulusia
takie informacje mogą być stresujące ale chyba dobrze że lekarz każe obserwować pewne rzeczy niż gdyby to olewał, będzie dobrze!! córcia pięknie rośnie:-)
powodzenia na usg
Martolinka
super wiadomości:-)a z wagą mam podobnie, czy uważam czy nie jednakowo tyję

jedyne co mnie pociesza to niższa waga startowa niż ostatnio. Wszystko łądnie zrzuciłam i nwwet wiecej , ale wiadomo , że trochę trzeba było nad sobą popracować;-)

reklama
Do góry