reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Kasia MamiDo gratuluje udanych wizyt!!:-)
My tez juz jesteśmy po mała wazy 3100,wszystko u niej wporządku,wierciła sie niemiłosiernie!!:-) mi brzuszek opadł i rozwarcie mam już na 2cm,jesli nic nie będzie sie dziac następna wizyta 6 kwietnia z ktg.Ale ja mam nadzieje ze Malutka zechce wyjść tak żebysmy mogły byc na święta w domu:-)

reklama
Kasia dobrze, że wszystko w porządku. Bo u Ciebie to jednak jeszc ze miesiąc..
mimido gratuluję;)
kinga to moje marzenie, żeby jutro od ginka usłyszeć, że coś się już tam dzieje i szyjka miękka i jakieś rozwarcie:) super że z malutką wszystko ok

Kasiagaw- wspaniale, że wszystko jest w porządku!!!
Kinga- Malutka już ma piękną wagę- trzymam kciuki, żeby już się coś powolutku zaczęło rozkręcać:tak:

Martolinka gratuluję wizyty! Mała rośnie, jak ta lala!

MamiDo no to już blisko, coraz bliżej :) Cudnie!!!

Kasia uff... no to dobrze! Wracaj teraz do życia! :) A Zosia jak rośnie!!! Wow!

Kinga wygląda na to, że jedna z następnych w kolejce jesteś :) Super! A mała już nie taka mała ;)

Gratuluję wszystkim wizytującym!!! Kurcze, naprawde już finiszujemy! Aż trudno w to uwierzyć, tak szybko zleciało! :happy:

My już po wizycie...wszystko w porządeczku...Mała przez 2 tygodnie przybrała prawie 0,5 kg i waży już 2600, także super. Najdłuższe ma oczywiście nogi:-D:-D
Ogólnie Ginek powiedział, że mam się nie martwić i że to mógł być czop, ale nawet jakbym jutro zaczęła rodzić, to Mała ma już rozwinięte płucka i pięknie da sobie radę. Mam dalej opuszkowe rozwarcie, więc nic się nie zmieniło. Magnez biorę jeszcze tydzień i odstawiamy. Mam zacząć wracać do normalności i powoli nabierać kondycji przed porodem. Także wstajemy z łóżka, mamy zgodę na przytulanki i mam wrócić do żywych. No i jak nie urodzę do tego czasu to następna wizyta 13 kwietnia w piątek:-):-)

Kasia , ale dobre wieści :tak:bedziemy wizytować razem jeżeli zadna z nas nie urodzi wczesniej:tak:

Kasia MamiDo gratuluje udanych wizyt!!:-)
My tez juz jesteśmy po mała wazy 3100,wszystko u niej wporządku,wierciła sie niemiłosiernie!!:-) mi brzuszek opadł i rozwarcie mam już na 2cm,jesli nic nie będzie sie dziac następna wizyta 6 kwietnia z ktg.Ale ja mam nadzieje ze Malutka zechce wyjść tak żebysmy mogły byc na święta w domu:-)

życzę Ci żeby wszystko potoczyło sie tak jak sobie to zamarzyliscie :tak:

kasia, mamido gratki dziewczyny!!!!!

ja tez zamelduję Wam tylko, że mały wazy 3990.... masakra i jak urodzę za 2 tygodnie to będzie około 4500 i raczej cc... zobaczymy, poza tym ok wszystko z maluszkiem. Ja gorzej, zgaga osiągneła apogeum i zwracam cały dzień i teraz czuję że muszę spadać:angry:

Hej Piękne :) Ja wizytuje jutro także trzymajcie kciuki, oby lekarz nie miał kiepskiego dnia jak ostatnio.. buziaki dla Was!!

reklama
lene gratulacje takiego duzego mezczyzny! :)

kiki20 trzymamy kciuki &&&. Może juz zaczyna się tam coś dziać... :-)

Do góry