reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
mama_mia super wieści...a szyjką się nie martw...skróci się w zaskakującym tempie...

Gochson
super wieści i gratki dobrych wyników...a 2900 to pokaźny chłopak...ale to w końcu chłopak, więc musi być większy...super!

a za kogo dziś trzymamy kciuki?

dziewczyny gratuluje udanych wizyt i tak duzych dzieciaczkow !!!
ja postanowilam, ze dzisiaj sie wybiore do lekarza - mam nadzieje, ze to nie moje kolejne cudowne przeczucie i nie wpakuja mnie znow do szpitala :)

Maniaa – mam nadzieję, że u kardiologa będzie wszystko OK i oby nie było żadnych paskudztw w moczu;)
Mama_mia, Gochson – gratki wizyty
Reniuszek – trzymamy kciuki &&&&

gratuluję Dziewczyny udanych wizyt!! i trzymam kciuki za kolejne dobre wieści!

ja dziś miałam tylko usg żeby skontrolować poziom wód i się okazało, że teraz AFI = 13 cm a ostatnio było za dużo... mam nadzieję, że podobnie będzie u pozostałych mam, które mają AFI dość wysokie!
Maja waży 2161 g i jest śliczna :-) leży główką w dół i czeka na poród.

reklama
Do góry