reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

edytka, ilooonka, lene, kivinko, darucha - dziewczyny gratki tak pomyślnych wizyt!!! :happy: Dzieciaczki nam rosną i rozkręcają się na całego!
porannakawa - ta jelitówka nieźle musiała Cię wymęczyć skoro aż 3kg poszło w dół...
zeberka - jak tam Twoja wizyta???
Gochson - kciuki zaciśnięte!
Maniaa - z moczem to wiele kobiet w ciąży ma problemy, dużo pij i żurawinkę łykaj ;-) no i daj znać co tam u kardiologa? Ale jak już powiedzieli, że nic groźnego się nie dzieje, to nic groźnego!

reklama
Kasiagaw ehhh tez wlasnie mysle ze dobrze by bylo zeby te moje wyniki lekarz zobaczyl ... ale z ta moja polozna to sie nie dogadasz ... ona ma twarde wytyczne w jakich sytuacjach nalezy sie konsultacja ehhh . Troszke zaczynam panikowac, juz nie wiem czy czekac do nastepnej wiztyty za 2 tyg czy jednak szukac gdzies samemu gina . Bo polozna stwierdzila ze nie jest zle a jak sie pogorszy za 2 tyg to mnie wysle . Najbradziej to sie ta hemoglobina martwie , zwlaszcza ze juz jem po 2 tabletki dziennie .

Ewela oj nawet mi nie wspominaj tego chorobska , juz kiedys mialam jelitowke ale teraz to byla jakas mega jelitowka , dobrze ze kolezanka mi nospe przywiozla bo przez to czyszczenie myslalam ze wyladuje w szpitalu . Juz sama nie wiedzialam czy to skurcze czy zolądek czy co ehhhh :no: Nawet nie sadzilam ze az 3 kg poszly , moja waga przeklamuje.

Ostatnia edycja:
kivinko hahahaha...patologię powiadasz? :-D:-DMy sobie zrobiliśmy taką "patologię" w sobotę 25 lutego i o mało co nie wylądowałam wtedy w szpitalu...także Kochana szalejcie do woli, bo u Was to już bezpieczny termin!:tak::tak:

Maniaa
nie martw się Kochana do przodu! Jestem pewna, że wszystko u kardiologa wyjdzie dobrze - pewnie chcą mieć pewność tylko. A posiew zrób, bo nawet jeśli coś jest, to z pewnością szybko się pozbędziesz cholerstwa...3mam kciuki!

porannakawo
a masz możliwość konsultacji z jakimś Gin? Ja bym chyba spróbowała... Tak zupełnie poza położną...przecież nie musi wiedzieć o tym:-p

Kasiagaw nigdy tutaj prywatnie u gina nie bylam ... ale chyba dla swietego spokóju poszukam jakiegos . Moja polozna wogole jest jakas dziwna , wpierw mi mowi ze jeszcze nie jest najgorzej a za chwile mi mowi ze jak sie nie polepszy to mi da skierowanie do gina ale do szpitala . Dlatego juz sama nie wiem co myslec.:eek:

Gratuluje wizyt
My tez po mały wazy 2860, po tych wszystkich zakazach, lekach moja skrócona szyjka zaczyna sie wydłużac;-) Co nie do konca mnie cieszy, bo lekarz straszy przeterminowaniem, a dopiero co groził mi poród przedwczesny. ktg super. teraz wizyta co tydzien.

Trzymam kciuki za kolejne wisyty, wsytd ale nie doczytałam kto wizytuje :zawstydzona/y: mimo to &&&&&&&&&&&

U nas wszystko w porządku po wczorajszej wizycie. Mały waży 2900. Lekarka stwierdziła, że mam hemoglobine jak kobieta nie w ciąży, więc żelaza już nie muszę brać :-D. Zleciła posiew moczu i wymaz z szyjki. Mam nadzieje, że nic nie wyjdzie. Następna wizyta za 2 tygodnie.

reklama
Do góry