reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
mama_mia, Gochson, myself - gratki wizyt!!!! :happy2:
reniuszek - co tam u Ciebie?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ja wczoraj o 19 byłam na USG :-) Wszystko jest w porządku ( a ja głupia coś sobie umaniłam z serduszkiem..)
Malutki główką w dół, czyli standardzik bo leży tak na każdym usg, a jego kręgosłup mam po lewej stronie, to już teraz wiem, że moja prawa strona jest bombardowana kolankami :-D
Bartuś waży prawie 2300 ;-) i wg pomiarów jest większy o 10 dni.
Gin przez 15 min jeździł mi po brzuchu i chciał zrobić jakaś fajną fotkę, ale niestety nie udało się.. Mam łożysko na ścianie przedniej, które zasłania twarzyczkę małego, więc widziałam Go tylko z profilu. I stwierdzam, że nosek ma kulfonek po mamusi i tatusiu :-D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trzymam kciuki z wizytujące dzisiaj dziewczyny! Martolinka chyba Ty?

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:)
Ja byłam wczoraj u kardiologa i mam brać potas i magnez, a za miesiąc na kontrolę. Najprawdopodobniej spowodowane jest to dużym obciążeniem mojego serducha że musi produkować dużo krwi za dwoje:), a na dodatek mam astmę oskżelową i to podobno też troszkę ma na to wpływ, mam nadzieję że po ciąży wszystko się unomuje bo moja apteczka z dnia na dzień się powięsza!!! Wczoraj się jakoś strasznie ociężale czułam mam nadzieję że dziś będzie lepiej:)

reklama
Do góry