reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dziewczynki ja dziś na 18 mam wizyte-ewela dziękuję za pamięć:happy2:

Maniaa w sumie to dobre wieści- nic niepokojącego się nie dzieje więc tylko trzymać kciuki za następną kontrole
Ewela gratuluję wizyty!! :tak:

reklama
witajcie kochane! ja już nareszcie w domku :-) najedliśmy się tylko stracha w tym szpitalu :baffled: z "małym" wszystko ok-jak już pisała MAMIDO-WIELKIE DZIĘKI :-* mam w brzuchu chyba największe dziecko bo już ma 3400 :szok: a gdzie tam jeszcze do końca...a więc wyszło mi bardzo mało płytek w krwi, poważne zakażenie moczowe i do tego od soboty miałam ostrą biegunkę i wstręt do jedzenia i schudłam-ginka nie chciała się podjąć leczenia w domu więc posłała mnie do szpitala:no: a tam dowiedziałam się że szyjka ma już tylko 1,5cm i rozwarcie na 1cm ale tak podobno może już być o tym czasie...więc dostałam kroplówkę i jakieś tabsy 3xdziennie 5 szt jakiś kolorowy mix :baffled: dziś wyniki były już dobre i tym sposobem znów jestem z WAMI :-) W DWUPAKU OCZYWIŚCIE :-) chociaż położna która mnie przyjmowała pytała czy nie chcę od razu na porodówkę ale stchórzyłam i powiedziałam że jeszcze poczekam :-p

zeberka - witaj ponownie:) dobrze, że skończyło się tylko na strachu i że nadal w dwupaku;-) a maluch rzeczywiście spory; może trzeba było skorzystać z oferty położnej:-D

Maniaa dobrze, że w miarę ogarnięta sytuacja u kardiologa...po ciąży na pewno wszystko wróci do normalności...

martolinka 3mamy kciuki&&&

zeberka super, że już jesteś z nami...ja na Twoim miejscu chyba bym się skłoniła do propozycji położnej:-):-)

Mała Alusia wazy 2600 g.
wink2.gif
wisi głową w dół już i miejmy nadzieję , że nic się do porodu nie zmieni. Z USG wychodzi na starszą - termin na około 10 kwietnia , ale mam się zupełnie tym nie sugerować. Blizna po cięciu w super stanie , nic się nie dzieje. Wyniki moczu , krwi ok. Ciśnienie w normie , obrzeki delikatne . Wciąż wysokie AFI =21 , ale nie zwiększa się i na usg nic niepokojącego nie widać. Mam tylko przykazanie żeby w przypadku pierwszych skurczy, czy odejścia wód jechać od razu na porodówkę, bo gdy AFI wysokie trzeba być od razu pod kontrola.
Kolejna wizyta za 3 tygodnie- mocz, krew do badania i posiew

Zeberka niech maluszek jeszcze siedzi sobie u Ciebie w brzuszku. mamy czas;-)teraz życzę zdrówka!!

reklama
Do góry