reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dziewczynki ja dziś na 18 mam wizyte-ewela dziękuję za pamięć:happy2:

Maniaa w sumie to dobre wieści- nic niepokojącego się nie dzieje więc tylko trzymać kciuki za następną kontrole
Ewela gratuluję wizyty!! :tak:

reklama
witajcie kochane! ja już nareszcie w domku :-) najedliśmy się tylko stracha w tym szpitalu :baffled: z "małym" wszystko ok-jak już pisała MAMIDO-WIELKIE DZIĘKI :-* mam w brzuchu chyba największe dziecko bo już ma 3400 :szok: a gdzie tam jeszcze do końca...a więc wyszło mi bardzo mało płytek w krwi, poważne zakażenie moczowe i do tego od soboty miałam ostrą biegunkę i wstręt do jedzenia i schudłam-ginka nie chciała się podjąć leczenia w domu więc posłała mnie do szpitala:no: a tam dowiedziałam się że szyjka ma już tylko 1,5cm i rozwarcie na 1cm ale tak podobno może już być o tym czasie...więc dostałam kroplówkę i jakieś tabsy 3xdziennie 5 szt jakiś kolorowy mix :baffled: dziś wyniki były już dobre i tym sposobem znów jestem z WAMI :-) W DWUPAKU OCZYWIŚCIE :-) chociaż położna która mnie przyjmowała pytała czy nie chcę od razu na porodówkę ale stchórzyłam i powiedziałam że jeszcze poczekam :-p

zeberka - witaj ponownie:) dobrze, że skończyło się tylko na strachu i że nadal w dwupaku;-) a maluch rzeczywiście spory; może trzeba było skorzystać z oferty położnej:-D

Maniaa dobrze, że w miarę ogarnięta sytuacja u kardiologa...po ciąży na pewno wszystko wróci do normalności...

martolinka 3mamy kciuki&&&

zeberka super, że już jesteś z nami...ja na Twoim miejscu chyba bym się skłoniła do propozycji położnej:-):-)

Mała Alusia wazy 2600 g.
wink2.gif
wisi głową w dół już i miejmy nadzieję , że nic się do porodu nie zmieni. Z USG wychodzi na starszą - termin na około 10 kwietnia , ale mam się zupełnie tym nie sugerować. Blizna po cięciu w super stanie , nic się nie dzieje. Wyniki moczu , krwi ok. Ciśnienie w normie , obrzeki delikatne . Wciąż wysokie AFI =21 , ale nie zwiększa się i na usg nic niepokojącego nie widać. Mam tylko przykazanie żeby w przypadku pierwszych skurczy, czy odejścia wód jechać od razu na porodówkę, bo gdy AFI wysokie trzeba być od razu pod kontrola.
Kolejna wizyta za 3 tygodnie- mocz, krew do badania i posiew

Zeberka niech maluszek jeszcze siedzi sobie u Ciebie w brzuszku. mamy czas;-)teraz życzę zdrówka!!

reklama
Do góry