reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Ja dzis po przyjemnej wizycie, badania z zeszłego tygodnia wyszły dobrze, wymaz na paciorkowca zrobiony. Ktg wyszło ładnie, nawet moje skrczyki sie zapisały :-D Miałam usg i wszystko dobrze, szyjka lekko skrócona ale zamknieta. Mam zgode na kąpiele w wannie i na basen :rofl2: Za tydzień, dwa mogę juz rodzić. :-) Więc ogólnie pozytywnie, tylko w poczekalni spedziłam 2,5h! :angry:
Ilonka, Lene, Edytka POWODZENIA!
Kurczaczek nie martw się na zapas, oby na nastepnej wizycie torbieli juz nie było!

reklama
Maniaa – super, że malutka zdrowo sobie rośnie
Edytka, Ilooonka, lene – trzymam kciuki &&&&
Kurczaczek – trzymam kciuki żeby było wszysko OK; oby wszystko się wchłonęło
Julianna – gratki wizyty:-)super, że wszystko OK., ale może jeszcze się nie rozpakowuj tak szybko ;)

Mania super ze wszystko w porzadku i ze mala ladnie rosnie:-)
Iloonka, lene i edytka trzymamy kciukole i czekamy na wiesci wieczorkiem:tak:
Kurczaczek wiem ze latwo mowic ale nie matw sie kochana na zapas, poczekaj na dodatkowa konsultacje moze sie okaze ze juz nic nie ma. Trzymam kciuki&&

My tez dzis mielismy wizyte u poloznej Antos tez glowka do gory jeszcze :no:narazie mam przez 2 tyg lezec z nogami do gory zeby mu pomoc sie odwocic jak nie pomoze to bedziemy myslec co dalej:eek: Poza tym wszystko tzn cisnienie, mocz, krew w porzadku,nie mam anemii. Za 2 tyg umowilysmy sie ze wpadnie i ulozymy plan porodu, no i to chyba tyle...

dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak: andzik mały się jeszcze obróci! ja też się bałam ale mój już fiknął na główkę ;-) trzymam &&& za dzisiejsze wizyty :tak: a jutro wizytuję ja i aż się boję co to będzie... bo nie wiem jak tam wyniki wyszły i ta moja biegunka od soboty :baffled:

edytka, ilooonka i lene - dziewczyny zaciskam kciuki ostro za was :happy:
Maniaa - gratki dzisiejszego usg, no i powodzenia jutro u ginka! :tak:"Malutka" ma fajną wagę :-)
kurczaczek - nie martw się torbielą, to nic groźnego. A i tak pewnie się wchłonie :tak: Za 2tyg pójdziesz na wizytę i kamień z serca Ci spadnie :tak:
Julianna - gratulacje! uuuuu zgoda na wannę i basen - żyć nie umierać :-D Fajnie, że takie optymistyczne wieści!
andzik - gratki!!!!!!! :happy: Antoś ma jeszcze miesiąc - więc pewnie się przekręci, a tymczasem nóżki w górę i słuchać położnej :tak:
zeberka - no to kciuki na jutro szykuję ;-)

reklama
Do góry