reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Ja dzis po przyjemnej wizycie, badania z zeszłego tygodnia wyszły dobrze, wymaz na paciorkowca zrobiony. Ktg wyszło ładnie, nawet moje skrczyki sie zapisały :-D Miałam usg i wszystko dobrze, szyjka lekko skrócona ale zamknieta. Mam zgode na kąpiele w wannie i na basen :rofl2: Za tydzień, dwa mogę juz rodzić. :-) Więc ogólnie pozytywnie, tylko w poczekalni spedziłam 2,5h! :angry:
Ilonka, Lene, Edytka POWODZENIA!
Kurczaczek nie martw się na zapas, oby na nastepnej wizycie torbieli juz nie było!

reklama
Maniaa – super, że malutka zdrowo sobie rośnie
Edytka, Ilooonka, lene – trzymam kciuki &&&&
Kurczaczek – trzymam kciuki żeby było wszysko OK; oby wszystko się wchłonęło
Julianna – gratki wizyty:-)super, że wszystko OK., ale może jeszcze się nie rozpakowuj tak szybko ;)

Mania super ze wszystko w porzadku i ze mala ladnie rosnie:-)
Iloonka, lene i edytka trzymamy kciukole i czekamy na wiesci wieczorkiem:tak:
Kurczaczek wiem ze latwo mowic ale nie matw sie kochana na zapas, poczekaj na dodatkowa konsultacje moze sie okaze ze juz nic nie ma. Trzymam kciuki&&

My tez dzis mielismy wizyte u poloznej Antos tez glowka do gory jeszcze :no:narazie mam przez 2 tyg lezec z nogami do gory zeby mu pomoc sie odwocic jak nie pomoze to bedziemy myslec co dalej:eek: Poza tym wszystko tzn cisnienie, mocz, krew w porzadku,nie mam anemii. Za 2 tyg umowilysmy sie ze wpadnie i ulozymy plan porodu, no i to chyba tyle...

dziewczyny gratuluję udanych wizyt :tak: andzik mały się jeszcze obróci! ja też się bałam ale mój już fiknął na główkę ;-) trzymam &&& za dzisiejsze wizyty :tak: a jutro wizytuję ja i aż się boję co to będzie... bo nie wiem jak tam wyniki wyszły i ta moja biegunka od soboty :baffled:

edytka, ilooonka i lene - dziewczyny zaciskam kciuki ostro za was :happy:
Maniaa - gratki dzisiejszego usg, no i powodzenia jutro u ginka! :tak:"Malutka" ma fajną wagę :-)
kurczaczek - nie martw się torbielą, to nic groźnego. A i tak pewnie się wchłonie :tak: Za 2tyg pójdziesz na wizytę i kamień z serca Ci spadnie :tak:
Julianna - gratulacje! uuuuu zgoda na wannę i basen - żyć nie umierać :-D Fajnie, że takie optymistyczne wieści!
andzik - gratki!!!!!!! :happy: Antoś ma jeszcze miesiąc - więc pewnie się przekręci, a tymczasem nóżki w górę i słuchać położnej :tak:
zeberka - no to kciuki na jutro szykuję ;-)

reklama
Do góry