reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Emilia ja biorę żelazo na receptę o nazwie sorbifer 2 x dziennie już ze 2 m-ce, też się bałam jak to będzie z toaletą ale muszę powiedzieć że się nic nie zmieniło...może to kwestia organizmu ale ze swojej str mogę powiedzieć, że nie ma się czego bać.

reklama
cześć dziewczynki,
ja już po usg bo miałam dziś z samego rana. Moja malutka już waży 2600!!! normalnie w szoku jestem ale wydaje nam się że ciąża jest o tydzień starsza więc w takim wypadku to i tak mieści się w normie :) wszystko u niej ok ziewała sobie słodko z rana:) A jutro wizyta u ginka, coraz bardziej dokucza mi to kłucie w pochwie mam nadzieje że to nie jest jakieś skracanie szyjki, dziś lekarz wykonujący usg nie chciał zerknąć na szyjkę buc!! a ja bym była spokojniejsza jak by mi powiedział co widzi :( ale jutro wszystko sprawdzi mój prowadzący:)
Dziewczyny ja też biorę sorbifer, a przez całą ciąże mam problemy z wypróżnianiem i nie zauważyłam różnicy jak biorę żelazo, więc głowa do góry będzie dobrze.

reklama
Do góry