reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

znam kilka osób urodzonych 1 kwietnia i są po prostu genialni...ale może w takim razie wezmę tą kąpiel wieczorem 1go. 2gi przypada w poniedziałek, więc akurat:) No to może na zajączka celuj?:-D:-D

reklama
reniuszek ale masz przystojniaka! :) jakbyś nie mieszkała tak daleko, to by myślała o jakimś swataniu go z moją Emilką;-)
a co do daty urodzin - mi też Prima Aprilis chodzi po głowie, ale na Dzień Zmartwychwstania bym nie wpadła;-)

kivinko jak bede jechac do babuni w okolice krynicy gorskiej ( wysowa zdroj)z Maksymkiem to nie omieszkam Ciebie odwiedzic ! :-) i mozemy zaczac proces swatania :-D

kasia lepiej nie wskakuj do wanny z powazna intencja 1-go , bo zobowiazujaca data moze Ci niezly numer wywinac :-D

reniuszek trzymam za słowo! Tylko daj znać wcześniej, to im jakieś wino dobre kupię, świeczki postawię na stole... i takie tam bajery, żeby pierwsza randka udana była :-)

pasazerka - pewnie, że lepiej dmuchać na zimne! Ale zobaczysz, jak poleżysz - to będzie lepiej :tak: Tylko leżeć naprawdę! ;-)
reniuszek - ooo jak dobrze takie superaśnie dobre wieści czytać :-) i tak trzymać Renia :tak: GRATKI! a w ogóle to fajny lekarz, z chęcią bym Ci go ukradła :-D
A Maksymilianek jest przesłodki!!! ;-)Mój Bartuś to zasłania się zawsze przed zdjęciami...

No to teraz czekamy na info od Sonisi :-)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja dzisiaj tez byłam na takie szybkiej wizytce, w sumie tylko po zwolnienie. Ale takie szybciorem usg też miałam. To synio jest jak na 28 tydzień, troszkę do przodu. A waży 1100 i jakaś końcówka była, ale nie pamiętam...
A ja zaczynam szybciej na wadze przybierać oojojj, bo jest 9kg na plusie, matko jedyna ja nigdy tyle nie ważyłam :szok::-D

reklama
ewela to swietnie Ci sie trafilo i lekarz tez super, ze na szybko Ci zrobil usg :D a synio super duzy chlopak :-) tak trzymajcie !!
ja dostalam tez na tej wizycie torebke z prezentem haha firmy pampers ;) jest tu siakas plyta .... zaraz ja przejrze :)

Do góry