reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

ntmkw w torebce takij jak na prezent jakas broszura/ magazyn z *******kami, plyta na ktorej nic konkretnego nie ma i jeden pampers newborn :)

reklama
Reniuszku wspaniale czytać o tak udanej wizycie, bardzo sie ciesze że wszystko u was dobrze! I też zazdroszczę takiego gina ;)

Pasażerka wypoczywaj, na pewno to pomoże brzuszkowi :)

Kasia nas położna na SR osostnio uświadamiała że takie próby wywoływania porodu wcześniej niż organizm jest gotowy mogą sie marnie zakończyć, czyli długim porodem i potem najczęściej cc, ale to tylko jesli coś sie uda samemu wywołac, lepiej nie szleć za wcześnie ;-)

Sonisa nie martw sie stópką, poczekaj co powie lekarz na następnym badaniu. Moja koleżanka urodziła synka ze szpotawą, ale w dużo poważniejszym stanie niż jest podejrzewany u ciebie, nie martw się :happy:

Sonisia- ale Bruno duży!!! Ciekawe czy moje bejbi też tak szybko rośnie:-)

Reniuszek- też mam te pampersowe ulotki, płyta jest po prostu beznadziejna, ale dostałam też mnóstwo innych folderów i gadżetów (np. naklejka na szybę do auta;)) Wiecie, że oni dostają w przychodni pełno takich rzeczy, ale jakoś nie oddają pacjentkom:szok: I potem taka znajoma czy córka pielęgniary ma 100 pieluszek new born właśnie z takich folderów;-)

Pauletta ja nie mialam w tej gadzetow ... ale przysylaja mi z programu bebilon rozne cuda- zarejestrowalam sie u nich na stronie :) przyslali mi malego bialego misia - bardzo fajny :-)

A my dostaliśmy już chyba trzy takie promocyjne reklamóweczki - jedną u gina i dwie w SR. najfajniejsza jest jedna ze SR, bo była w niej butelka ze smoczkiem, tyle że nie pamiętam jakiej firmy (coś na L..) i chyba dwie wkładki laktacyjne:-)

Powodzenia na wizytach &&&&

Odebralam wyniki glukozy. Sa na szczescie dobre... wizyta tez dobrze wypadla. Musze brac fenoterol caly czas bo szyjka mi sie skracala ale juz sie uspokoila:) na szczescie dobrze sie czuje po tym leku jedynie rece mi lataja. Nastepna wizyta za miesiac dopiero jak sie nic nie bedzie dzialo...

reklama
Do góry