reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Robaczek, Cobraona! ja podobnie jak dzieczyny radzę Wam podejść do innego lekarza... ja tak zrobiłam, kiedy zaczęła się moja panika ze skurczami i zawsze można skonsultować problem , ktoś innym okiem spojrzy...cobraona: wiem, że po takich newsachjest Ci ciężko, ale przede wszystkim konsultuj to jak najszybciej i bądz dobrej myśli!!!!trzymam kciuki mocno za Ciebie!
pauletta.... masz rację malenka, ze się broniłam rękami i nogami przed fenkiem... noale teraz te skurcze mam rzadsze dużo... tylko mocniejsze... i wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę...nocka z bani... rano 2-ga i też rzeź była, słabo, zawroty głowy, mdłości, kołatanie serca i nie wiem czy jest sens się tak katować... napiszcie mi kochane czy też miałyście takie ostre objawy uboczne i jeśli tak czy to ustępuje? czy przez cały okres brania jest taka masakra? poza tym postanowiłam odstawić luteinę na jakiś czas, bo zalewa mnie po niej niemiłosiernie i czasem to nie dość , że bielizna przemoknięta to nawet spodnie zabrudzam...
Trzymam kciuki i czekam na wieści od dzisiejszych wizytujących kwietnówek!!!:tak:

reklama
magda ja nawet bralam 20 min przez fenoterolem .... niestety te pierwsze dni sa najgorsze. teraz lykam isoptin razem z fenkiem i nic sie nie dzieje.
lene te dolegliwosci sa calkowicie normalne....dlatego zaleca sie pozostanie w lozku kilka dni. Po kilku dniach Twoj organizm sie przyzwyczai i nie bedziesz odczuwac tych niesamowitosci. Pamietaj tylko o tym TO BARDZO WAZNE zeby nie jesc slodyczy nie pic kawy nic co zawiera kofeine, poniewaz moze to ZACHWIAC GOSPODARKE CUKROWA U DZIDZIUSIA. To bardzo bardzo wazne ! i tez dla wlasnego dobra, zeby serducho tak mocno nie bilo... :)

Ostatnia edycja:
magda to wazne, pijac kawe przyspieszasz jeszcze bardziej metabolizm tym samym tetno...., fenoterol bierze udzial w procesach glukozowych .... dokladny opis jest na ulotce. jedzenie slodyczy przez ciebie ma wplyw na dziecko (zwieksza stezenie glukozy) prowadzi do jego nadaktywnosci...
a ja jem isoptin i fenoterol 4x1

myśle, że jak wypije jedna kawkę z łyżeczki cukru co kilka dni to nic sie nie stanie:) słodyczami tez sie nie objadam, czasem jakies ciacho- wczoraj np. napoleonka:)

CobraOna
na pewno warto zadbać o siebie i o dzidzię ale wierzę że będzie wszystko dobrze:tak:

dziewczyny mi już trochę przeszło, aczkolwiek trochę mi smutno że nie wiem kim jest mój OBCY;-) jak będę mieć usg nast razem to tez będzie w terminie więc teoretycznie jest ok ale po prostu zawiodłam się bo mi ost obiecał:dry: a iść prywatnie tylko dla zaspokojenie ciekawości płci to nie ma sensu, zwłaszcza że niekoniecznie musi być widać

reklama
madziu to twoja decyzja. ja postanowilam nie katowac swojego serca i dzidziusia....szkoda mi go zawsze jak tak skacze po tym fenoterolu :( i slodyczom, kofeinie powiedzialam nie .

Do góry