reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
pauletta gratuluje :) ja niestety po odstawieniu feno(zalecenie ordynator szpitala) stracilam prawie centymetr szyjki i teraz moj lekarz od nowa kaze mi go brac do 37 tygodnia. Z tymze, podejrzewam, ze u mnie to wina tego, ze sie troche rozbiegalam i do tego niesamowite parcie/stres zwiazane ze szkola.

reniuszek - wiem, ze łatwo powiedzieć ale to tylko studia...tez się zawsze mega stresowałam...na pewno wszystko będzie dobrze, jestes bardzo ambitna i wiem że wszystko zaliczysz :) odpoczywaj kochana :*

reniuszek- no w moim przypadku stres był najgorszym z możliwych przewodników- od niego dostałam w 18tc bolesnego skurczu:wściekła/y: Wiem to na 100%, bo byłam 3 dni na zwolnieniu, potem przyszłam na jeden dzień do roboty (opóźnione wysyłki, tysiące maili od klientów z zagranicy, pretensje) i od razu w nocy skurcz! Także uważaj na stresy moja Droga, a ja to już tylko odpoczywam i niczym się nie przejmuję, więc miejmy nadzieję, że już nic się nie wydarzy...

u mnie jutro chwila prawdy... też jestem bardzo ciekawa co z szyjką, bo w poprzedniej ciąży skracała mi się od 20 tc, a rozwierała od 25 tc :no: no i usg małego... mam nadzieję, że wszystko będzie ok. trzymajcie kciuki

afi bede trzymac mocno kciuki ! i pociesz nas kochana - powiedz, ze z rozwierajaca sie szyjka od 25 tygodnia da sie donosic :)))))
i kivinko kciuki zacisniete za Twoja jutrzejsza wizyte :)
pauletta ja niestety mam przed soba teraz najgorszy weekend - zaliczyc zajecia. egzaminy juz na spokojnie:) a pozniej moge lezec i tylko ladnie pachniec :D i w nagrode po egzaminach urzadze sobie w pokoju organiczny dzien z metydacja :-)
ilooonka dziekuje za wsparcie:) ale wiadomo o co chodzi - o stos pieniedzy, ktore wydalam na ten semstr... a niestety szkola do najtanszych nie nalezy :(

MamiDo trzymam kciuki.
Paulettta
user-offline.png
-gratulacje za wizytę.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytujące jutro.

reklama
Do góry