reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reniuszek u mnie z kolei jest taki problem z kością udową małej... Jest o półtorej tygodnia większa niż główka. Norma to ponoć 2 tygodnie. ja sobie to tłumaczę tak, że Emilka po prostu musi być modelką albo siatkarką, temu takie długie nóżki ma:-)

reklama
kivinko ja mysle ze na to nie ma zlotej reguly :D poprostu bedzie miala dlugie nozki :tak: nie ma ludzi perfekcyjnie proporcjonalnych !

u mojego Damiana tez zawsze wychodziło, że ma długą kość udową, lekarz mówił, że pewnie koło 60 cm sie urodzi, a urodził się 55cm i teraz ma dużą stope;)

ja mam kolezanke mojego wzrostu (158cm) i ma stope rozm 40 :D wyglada jak podolski zlodziej :D a ja sie smieje bo mam 36 :-D

Jestem po wizytce u mojej poloznej i diabetologa :no:
Moje wyniki po obciazeniu 50 , podane w molach na czczo 5,0 , po 1 h 11,2 po 2 h 6,5 . Niestety nie jest dobrze ale narazie obedzie sie bez szpitala przynajmniej tyle na plusie . Dostalam glukometr , diete i zaadnych lekow:eek:
Za 2 tyg konsultacja jak cukier nadal bedzie zy beda mysle co dalej :no:
Jakos pechowo ten rok mi sie zaczal :(
Iza jak mozesz spojz na te wyniki i powiedz mi czy jest faktycznie tak zle ?

porannakawa ja zupełnie się nie znam na tych wynikach ale najważniejsze że ktoś zauważył że nie jest dobrze i się za to wziął. Dieta bardzo drastyczna?? Na pewno jak się będziesz do niej stosowała to będzie oki

poranna - jak będziesz stosowała zaleconą dietę i nie zaniedbasz to napewno wszystko będzie w porządku :) głowa do góry :) jeżeli cię to pocieszy - to ja też muszę stosować dietę i nie jest tak źle...do kwietnia już niedługo a połowa sukcesu to pozytywne myślenie :) buziaczki

porannakawa
user-online.png
-jak będziesz trzymała dietkę będzie dobrze zobaczysz.

reklama
Do góry