reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Paulusia wlasnie przegladam ksiazke co mi wolno a czego nie , zle bardzo nie jest ( na Dukanie gorsze tortury znosiłam ) , ale czekoladek juz nie zjem :sorry:

Iloonka nie chce zebys czasem to zle odebrała :tak: ale ciesze sie ze nie jestem sama :tak: Powiedz mi prosze co jesz ? glownie to mi o obiady chodzi .. u mnie zawsze było SPORO jedzonka i nie koniecznie lekkostrawnego . Teraz ciezko mi cos wymyslec co by jakos smakowało :sorry:

Agata , Karina dziekuje kochane :)

Ok spadam robic w koncu jakis obiad wieczorkiem zajżę na ogolny ... dosłownie cierpie na chroniczny brak czasu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Porannakawa- trzymam kciuki za powodzenie Twojej diety- będzie dobrze!!! Pamiętaj o tym, że chleb jest duużym źródłem cukru, diabetycy często mówią, że nie jedzą słodkiego, ale wystarczy, że na kolację zjedzą za dużo "kromeczek" i rano na glukometrze awaria:sorry:.

Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytkę -Tymuś prosi o kciukole:tak:

porannakawa duzo wytrwalosci i pozytywnego nastawienia :), a zobaczysz wszystko wroci do normy !!
MamiDo powodzenia na wizycie i milego podgladania Tymcia :D

poranna - musiałam zrezygnowac z ziemniaków i maki pszennej (makarony), ale np. w zamian mogę produkty pełnozbożowe a mąka jest żytnia, razowa - więc można kombinować :) przede wszystkim kasze - jaglana, gryczna, jęczmienna, ryż tez od czasu do czasu...wczoraj na obiad miałam rybę pieczoną w folii, zupy moge jeść tylko nie konsumowac marchewki gotowanej, pierś z kurczaka duszona albo z pieca (np. z foli) albo najlepiej gotowana - jeżeli lubisz, warzywka na parze. No i do widzenia słodycze - dla mnie najdrastyczniejsze :( no i białe pieczywko odpada też ...

poranna- nic nie bój, wszystko będzie dobrze!

Ja po wizycie. Doktor mówi, że jesteśmy bezpieczni, szyjka trzyma...Kazał odstawiać powoli fenoterol:-) Moja mama tylko oczywiście już histeryzuje, ze jej koleżanka urodziła od razu po odstawieniu...Jezusssiiee tak się cieszyłam, a ona mnie straszy...

reklama
Do góry