reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

stokrotta gratuluje udanej wiztyty :) tez dzisiaj mialam wyklad odnosnie pierworodek i wielorodek dot rozciagajacych sie wiezadel i skurczy brrrr :)

reklama
Stokrotta ty szczęściaro. Z tą wagą to dajesz nieźle. Ja mam już 10 na plusie i jak Ty to mówisz niedługo w drzwiach się nie zmieszczę.
Reniuszku powiem Ci że moja reakcja na papierosy teraz jest taka sama choć przed ciążą lubiłam sobie zapalić ale to sporadycznie.

CobraOna
user-online.png
-czekamy na pozytywne wieści.

My już po wizytce- u Tymusia wszystko ok, siusiak ma już 8mm:szok::-D, więc dziewczynką już nie będzie:-D. Mam sobie zrobić test z glukozą i morfologię-poza tym wszystko jest w porządku.
Stokrotta- gratuluję wizyty, no i oczywiście wagi-ja już mam 6kg na plusie:zawstydzona/y:
Cobra- trzymam kciuki!!!
Reniuszek- dobrze, że szyjka się uspokoiła

reniuszek -no to leniu**** dalej:) (chociaż ja po tygodniu mam dość, a co dopiero jakbym dłużej musiała...); a z tymi papierochami to ja mam podobnie (ale w sumie zawsze tak było) :-)
stokrotta - gratuluję udanej wizyty no i wagi;-) (ja po świętach boję się na nią stanąć)
MamiDo - no,no:-D

Dziewczyny, jestem i ja po wizycie :-)
To już teraz wiem jaka jest różnica między wizyta państwową, a prywatną - KOLOSALNA!!! :szok: Lekarz - spoko wszystko wyjaśnił pokazał, także jestem bardzo zadowolona! :-)
Bartuś (100% facecik :-D) pomachał do mamusi i rączką i nóżką :-D Jest cudowny!!! Waży 530gr, wszystkie wymiary (główka, brzuszek, nóżki) pokazują na 23t także jak najbardziej ok :-) Ułożony od początku główką w dół, troszkę mnie uciska na pęcherz, ale to nic ;-) Mam tylko nie szaleć i w ciągu dnia znaleźć czas na leniuchowanie ;-)
A łożysko wcale nie jest nisko osadzone!!! Tamten lekarz tylko mnie nastraszył, jest na ścianie przedniej trzonu macicy wysoko. Ufff....
Szyjka 38mm, ujście wewnętrzne zamknięte, także ok :-)
No i chyba tyle. Malutki nie za bardzo chciał być fotografowany, zasłaniał się ciągle, ale udało się lekarzowi pstryknąć jego buźkę :-) także pierwsze foto w albumie synka jest :-)

MamiDo i Stokrotta gratuluję Wam wizyt :-) Stokrotta duża dziewczynka Ci rośnie, a z Twoją wagą to nie mogę wyjść z podziwu!, a u Ciebie MAmiDo 100- procentowy mężczyzna :-)
Reniuszek - gratki! dobrze, że szyjka przystopowała :tak: i niech już tak pozostanie do kwietnia ;-) tylko z tym leżeniem, żeby się coś zmieniło
CobraOna - powodzonka!

Ostatnia edycja:
reklama
ewela -gratuluję udanej wizyty:) super że maluch zdrowy i że udało się zrobić zdjęcie, bo nasza mała za nic nie chciała pokazać buźki i cały czas tylko tył główki pokazywała :-D

Do góry