reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Agata co masz na myśli? Jak się Tobie to odbiło na zdrowiu? Ja dostałam żelazo femibion vita ferr.
Kasia mój lekarz twierdzi że on tylko 3 usg wykonuje w ciągu ciązy. A jak patrze na dzidziusia to że przykłada na chwileczke głowice. Nie znam zadnych pomiarów itp.

Ostatnia edycja:
g_agnes
user-offline.png
-mam po żelazie potworne bóle żołądka i brzucha,biegunki.Tylko ja mam żelazo w dużej dawce 200mg.

Agata777 pogadaj z lekarzem bo to co piszesz to znaczy że organizm nie przyswaja tego żelaza czasami zmiana firmy pomaga. A jeśli nie to dożylnie.

g_agnes mój lekarz też robi tylko podstawowe badania to znaczy 3 USG w czasie ciąży. Ale jak bada to przez 15min. Mi zrobi dodatkowe w styczniu bo oststnio miał jakiś problem z serduszkiem. Ale gdyby tak szybko robił jak twój to by mnie to zastanowiło. Może warto na samo USG udać się gdzie indziej.

reklama
edyta źle mnie zrozumiałaś. Jak mam robione usg to też tak około 15-20min. Ale na każdej wizycie widze synka ale przez minutkę i słyszę serduszko. Kiedyś rozmawiałyśmy z dziewczynami na ten temat że każde zobaczenie dzidziusia na ekranie to usg. A mój lekarz tego tak nie nazywa. Robi usg tylko w 13,20 i 30 tyg.

agata
ja mam brać 1 tabl dziennie a to 14mg. więc myślę że bedzie ok.

mamido trzymam kciuki:)

Do góry