reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Mamido stokrotta ewela powodzenia :) dajcie znac dziewczyny co i jak
agnes zajadaj zelazo :) i wzbogacaj dieta - dobra dieta lepsza niz tabletki, wiec pewnie bedzie wszystko dobrze!

ja wlasnie wrocilam od lekarza- skurcze sa, szyjka cale szczescie zestopowala. dalej mam lezec ile sie da. Do szeregu wstepuje nowy lek - Spasmolina. Lekarz mnie pociesza, ze skurcze moga byc wywolane rozciagajaca sie macica , co w moim przypadku moze jest to dosc intensywne poniewaz jestem bardzo drobna. I tyle ciekawego :/
jak mysle o lezeniu to mi slabo.....
mialam wspaniala historie po przyjsciu do przychodni.... poszlam do toalety, w toalecie z wentylacji wpada smrod papierosow, zrobilo mi sie niedobrze. wychodze juz z tamtad i doslownie powstrzymalam pawia. i w tyl zwrot..... koszmar doslownie....:/:(

Rebiuszek odpoczywaj kochana

My rownież jesteśmy już po wizycie.Szyjka lekko rozwarta, ale u wieloródek to podobno normalne i nie ma się czym martwić. Jeżeli chodzi o skurcze to gin. powiedział, że to właśnie skurcze Braxtona, pojawiają się w nocy bo jak to określił gin wtedy wszystko się rozluznia:confused: Mogą być bolesne.
Helenka waży .730 gram. Ma spory przyrost wagi i na każdym USG termin wychodzi coraz wcześniej, na tej podstawie gin. stwierdził, że najprawdopodobniej będzie dużą dziewczynką. Poza tym wstępnie na CC jesteśmy umówieni tuż po Świętach Wielkanocnych czyli 10 kwietnia.
Aha! Od początku ciąży nie przytyłam ani 10 dkg!!!:-) Tzn. na początku przytyłam 0.5 kg, ale teraz straciłam te 0.5kg.
Całe szczęście , że nie tyję, bo przy mojej nadwadze niedługo w drzwiach bym się nie mieściła;-)

reklama
edytka78
user-online.png
-właśnie odbieram jutro z apteki inny preparat żelaza.
stokrotta
user-online.png
-gratki za wizytę:-)
reniuszek
user-online.png
-heee,miałaś przygodę:-) Gratki za wizytę.
Mami Do,Ewela-kciuki zaciśnięte.

Do góry