reniuszku super ze z Wami wszystko się uspokoiło..!!!
! mam nadzieje ze nowy lek przyniesie wreszcie upragnione pozwolenie na opuszczenie łóżka
a z tym zurawiem to hehe, państwowe przychodnie i zakaz palenia ..
biedulko ty :*
ewela, cobra gratuluje udanych wizyt..!
stokrotta jak za ci zazdroszczę z ta waga..!!!! ja tyje cała, już jak kulka wyglądam - cała pulchniutka.. piłka z przodu (brzusio) piłka z tylu (pupa) i baleroniki jako nogi i ręce, no masakra.. dzisiaj znalazłam dodatkowo mały rozstep koło pepka... ...... heeehhhhhh !
mamido nooo to się synek nie będzie wstydził..!
no a ja nie przypuszczalak ze i ja dzisiaj tu zawitam z newsami, ale po poprzednim alarmie z bolami podbrzusza i parciem na stolec dzisiaj miałam powtórkę z rozrywki, co prawda nie brałam regularnie nospy ale myślałam ze wszystko ok.. ale mamy jechać w pon do Germany, sieć dla spokoju pojechałam do mojego ginka.
z szyjka w porządku (37 mm), brak rozwarcia, wymiary maluszka prawidłowe choć z nerwów zapomniałam się spytać ile waży i ile ma wzrostu
no i żadnej fotki, szybka wizyta kontrolna więc nic ciekawego nie mam do napisania
ale zapisał mi luteine i mam pytanko co o tym myślicie?? na co dostawalyscie ta luteine?? r
w sumie nawet zanim ja wzięłam to wieczorem było już lepiej z brzuszkiem i sama nie wiem.. magnez nospa i ta luteina..? nie za dużo naraz?
mam pełne zaufanie do mojego giną, ale może sama spanikowalam przed ta podróżą..
słyszałam tez ze można po tym tyc dodatkowo a jeśli tak to ja przekrocze 100 do końca ciąży :/:/:/
no i to ciekniecie non stop..
proszę laski o wasze rewelacje dotyczące luteinki