reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

ja rodziłąm na klinicznej ze względu na to , że do sali może wejść np. mąż pomóc przy dziecku. Niestety tak się złożyło , że szpital był zamknięty więc musiałam sobie sama radzić. Po CC to był koszmar i wolałabym tego uniknąć. Teraz też stawiam na kliniczną

reklama
g_agnes
trzymam kciuki
Gochson
super że wizyta udana, zmiana lekarza na pewno miła nie jest, ale ciąża jest prawidłowa i myślę że każdy lekarz dobrze się tobą zajmie:tak:
Murka
na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas, bo usg może źle coś pokazywać, tym bardziej że lekarz sam ma wątpliwości, trzymam kcuki za twoje maleństwo!
Pauletta
trzymam kciuki za poznanie płci
Cobraona
na pewno wszystko będzie dobrze:)

Cobra z tego co wiem to na prywatną położna np w Krakowie to było by juz raczej późno, ze względu na terminy, ale podobnie jak Martolinka myślę że bez niej też damy radę ;-)

Julianna na Siemiradzkiego, byłam u doktora Marcinka :)

Gochson gratuluję wizyty, a zmiana lekarza na tym etapie? cóż, zdarza się, będzie dobrze! :)

Murka będzie dobrze! trzymam kciukasy!!! :) do 12 co prawda sporo czasu zostało, gdyby miało Ci to spędzać sen z powiek, to tak jak piszą dziewczyny, skonsultuj na nowszym sprzęcie :)

Kolejną wizytę mam 16 stycznia i wtedy dam opinię na temat nowej lekarki. Poleciła ją ta poprzednia. W sumie ponad połowę mam za sobą, póki co nie ma problemów, więc myślę, że każdy lekarz sobie poradzi. Lekarka stwierdziła, że jestem jakiś ewenement, bo jako jedyna nie chcę L4 :-)

jestem już po wizycie.Dziekuje za kciuki;)
U synka wszystko ok. widziałam go tylko minutkę bo dr sprawdzał serduszko. Następna wizyta 30 stycznia i już ostatnie usg w 30 tygodniu. Z szyjką ok. te moje bóle okazały się wiązadłami macicy. Tak mnie tam naciskał że mu powiedziałam żeby już mnie nie gnębił;) ból niesamowity.
No i moja waga mnie zaskoczyła;) bo pokazała tylko 2 kg do przodu a myślałam że bedzie gorzej;)

i dostałam żelazo bo coś morfogia słaba

Ostatnia edycja:
Gochson - gratki wizyty! A szyjka-piękna! :tak: No i 3mam kciuki za znalezienie jakiegoś fajnego lekarza!
murka - duża niuńka! ;-) i kochana nie martw się na zapas, nie ma co. Pewnie na następnym usg wyjdzie, że wszystko jest w porządku! :tak:
g_agnes - gratki udanej wizyty, no i wcinaj kobieto te żelazo ;-)

reklama
g_agnes
user-offline.png
gratki z wizyty.Ja też łykam żelazo.Mam nadzieję,że Tobie nie odbije się tak na zdrowiu jak mi.

Do góry