reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
kinga, agata, magda- gratuluję udanych wizyt (jeśli o kimś zapomniałam to przeprasza i też gratuluję;-))

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)oby wagi były po świętach łaskawe;)

Ja jadę na 16:30 do lekarza. Zobaczę w końcu mojego synka, bo go nie widziałam od 3 tygodni. Chyba coś przeczuwa, bo kopie strasznie, aż mi się brzuch cały rusza :-)

Witajcie Kochane! Długo mnie nie było, wracam i co widzę? Skracające się szyjki, skurcze, leki, szpitale.... Oj nieładnie! Brać się w garść Dziewczynki!!! :) Ściskam najmocniej wszystkie zestresowane brzuszki i życzę powodzenia i szybkiego wyjścia na prostą!

Reniuszek
- Maksymilian przepiękny!!! Trzymaj się dzielnie!!! :)
Gochson- kciukasy!!! I podziwiam za glukozę :)

Ja ostatnio zaliczyłam różne wizytki w związku ze zmianą miejsca pobytu, już na stałe. Byłam na konsultacji u Doktora Dyrektora w jednym z krakowskich szpitali. Mówię Wam, ale cyrk!!! Najpierw rozmowa z położną, potem wywiad z lekarką, a w końcu łaskawie pan doktor raczył wysłuchać historii mojej ciąży i skierować mnie do jednego ze swoich lekarzy. Szkoda tylko, że nie miałam nic do powiedzenia, bo o mojej ciąży opowiadała pani doktor, która wcześniej prowadziła wywiad... Mnie mogłoby tam nie być :eek: Teraz mam zmniejszać dawki leków, zostawić tylko magnez i witaminy, zrobić badanie glukozy (bleeeeee...) itp. Następne usg nie wiadomo kiedy... Dziwnie tak trochę... Chyba jednak będę jeszcze od czasu do czasu odwiedzać mojego bielskiego gina, bo u niego jakoś pewniej się czułam.... Tyle o mnie :)

Jeszcze raz ściskam i trzymam kciuki za wszystkie zaniepokojone mamuśki! I gratuluję wszystkim z dobrymi wieściami! Mam nadzieję, że znów będę tu częściej zaglądać! :) Całuski!!!!

Dziewczyny kciuki za wizyty ! :)
madziaka78 moze to pierwsze wrazenie, a pozniej bedzie ok :) zycze Ci z calego serca , zebys miala dobra opieke pod nosem :)

reklama
odebrałam dzisiaj wyniki badań. I w moczu są już tylko nieliczne bakterie a do tej pory miałam bardzo liczne. I glukoze piłam 75g za 2h pobranie i wynik 94 to chyba dobry wynik;) jutro o 14 wizyta;) i też nie chce stawać na wage:)

Do góry