reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Magda
duże dzieciaczki:-)
Agata
ja myślę że z glukozą możesz jeszcze poczekać, bo jest czas do 28 tygodnia na to badanie
Gochson
chyba jesteś jedyna której glukoza smakuje;-)

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt!!!
Reniuszku Maksymilianek śliczny!!!
Ja ostatnio też we wtorek miałam wizyte moja Mała dalej jest dziewczynką wszystko z nią ok waży 690g.
A jeśeli chodzi o mnie to szyjka się skraca ale jeszcze nie ma tragedi :-)

Bylam dzisiaj w szpitalu ze wzgledu na moj potwornie twardy brzuchol. Skumulowalo sie wszystko, a nie uwierzycie co glownie - ZAPARCIA! Maly sie rozpycha uciska jelita, a tam wszystko stoi. Lekarze byli zdumieni gdzie ja to wszystko mieszcze w tak malym brzuchu - no i Maksymiliana, ktory wg wstepnych obliczen dzisiaj juz wazyl 670g:szok: zrobili mi lewatywe i do domu . I teraz mi tak lekko i pryjemnie - brzuszek od razu inny - ufff . A w czwartek mam wizyte u mojego doktora i zobaczymy co bedzie dalej :)
W szpitalu polecili mi brac tylko feno i magnez z potasem i mam do tego zwiekszona dawke feno, bo na mnie dziala tylko przez 2-3 godziny i koniec :/ . Jutro musze sie dostac do laboratorium na rutynowe badania :(
AA i nna zaparcia mam pic syrok duphalac.

reniuszku...dobrze, że Ci pomogli z tymi zaparciami. Całe szczęście, że tak się skończyło i że nie musiałaś zostawać w szpitalu. Maksymilianek ale rośnie:szok: Powodzenia jutro na badaniach. 3mam kciuki:tak::tak:

reniuszek dobrze, że puścili Cię do domu i już Ci lepiej, daj znać co tam po badaniach

Ja dziś też mam wizytę i najbardziej obawiam się stawania na wagę po Świętach :szok:
W piątek odebrałam badania. Lekarz mnie nastraszył bo dzwonił i pytał, czy nie mam jakiejś infekcji bo mam podwyższone leukocyty. Ja się wystraszyłam, że pewnie są wysokie i od razu pojechałam po wyniki. Na miejscu mnie uspokoiły pielęgniarki, że mają takie procedury, że lekarz musi dzwonić jak są wyniki ponad lub poniżej normę. Dziś wizyta, więc dowiem się szczegółów.

reklama
Gochson kciuki zaciśnięte!
Dziewczyny tak czytam o wagach waszych maluszków i się zastanawiam... czy moja mała nie jest za duża? :) Jak byłam w szpitalu w czwartek to ważyła już 900g....

Do góry