reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reniuszek
user-online.png
-fotki synka cudowne:-)

reklama
Julianna, Reniuszek- odpoczywajcie więc- gdyby to "odpoczywanie" dało się tak skumulować, żeby starczyło na pierwszy miesiąc po urodzeniu naszych Maleństw...
Reniuszek- Maksymilian śliczny!!!

No dziewczyny - Julianna, Reniuszek - wypoczywać na maxa ;-) niech koło Was trochę pobiegają.
Julianna - szyjka - super!!! Ciekawe jak z łożyskiem będzie, jeszcze ma czas się podnieść, także głowa do góry!
Reniuszek - ale przystojniacha CI tam rośnie!!! :-) no i swoje waży!!! ;-) Tylko niech po szyjce mamusi nie skacze..

Reniuszek to fajnie że będziesz w domku. Leż i nie wstawaj. Życzę Ci żeby na Ciebie te leki tak nie działały jak mówisz czyli omdlenia i kołatanie serca. Syna masz pięknego. Po prostu codo.
Julianna odpoczywaj i fajnie że z szyjką ok.

paulusia UDA UDA ! ja koniecznie bede pod koniec stycznia na egzaminach w szkole :) wiec moze wtedy ?:tak:
leze zaledwie 2 godziny a juz mnie wszystko boli hahaha :-D

Monissia
najważniejsze że z dzidzią ok, ja tez nie znam jeszcze płci
Julianna
gratki dobrych wieści:)
Reniuszek
śliczny synek:) wiem że takie leżenie to nic przyjemnego ale jesteś dzielną kobietą i wytrzymasz, Synek będzie Ci wdzięczny, a lepiej że w domku jesteś niż w szpitalu

reklama
gratuluje udanych wizyt:)
my tez dzis bylismy u gina, jeden synek z wagą 700gramów, drugi 900;) lekarz mówi, że jak będą dalej tak rosnąć, to idą na 3,5 kilo;) hehe małe wielkoludki:) mówił też, że są bardzo ruchliwi:)
biore fenoterol i isoptin. isoptin 1 tablekax4 a fenoterol 1/2 tabletkix4. miałam mega ból we wtorek. na szczęście szyjka trzyma:)

Do góry