reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
edytka probuje, siedziec lezec w domku . jutro ide do lekarza i wszystko bede wiedziec co ze szpitalem i cala reszta. A Ty jak tam ? nie spisz?

reniuszek
user-online.png
-trzymam kciuki

Ja wrocilam juz z polowkowego... niestety dziecko moje zlosliwe (po tatusiu ;-)) odwrocilo sie tylem... wiec chyba juz do konca ciazy plci nie poznam... ale najwazniejsze ze zdrowe... lekarz powiedzial tylko ze rosnie o dwa tygodnie za szybko:-) jestem w 22tygodniu ciazy a dzidzi ma wymiary na 24tydz:-)

robaczek - dobrze, że szyjka trzyma! :tak: I niech już tak będzie do samego końca :-)
gochson - no jak tam, przeżyłaś glukozę??
kinga - gratki! Niech Adaśko zdrowo rośnie ;-)
monissia - gratuluję wizyty ;-) Będzie niespodzianka :-)
Reniuszek - mam nadzieję, że brzuszek trochę mniej doskwiera... Nie mogą Cię, a raczej Was położyć na święta w szzitalu. Trzymam kciuki, żeby u lekarza wszystko okazało się w porządku :tak:

hej kochane, ja dziś po glukozie. Bleeech okropne wspomnienie. Niestety zostawiłam troszke na dnie i nie dopiłam bo jeszcze jeden łyk i bym wszystko zwróciła. Ogólnie źle nie zareagowałam na początku troche wirował świat a jak wróciłam do domu po 2gim pobraniu poszłam się zdrzemnąć. Obym nie musiała powtarzać wiecej tego badania;)

gratuluję dziewczynom udanych wizyt.
reniuszku jesteśmy z Tobą kochana :)

reklama
Reniuszku a o której masz wizytę ? Trzymam kciuki.
Ja ostatnio przestawiłam godziny spania. Mój m siedzi więcej w domu bo nie sezon na jego pracę i on przeją obowiązki. Ja tylko gotuje i ucze sie. A i dzidzia daje mi pospac i o dziwo spie czasem do 8 i potem moge wieczorkiem oglądnąć film. Wczoraj był fajny i poszłam spać dopiero o 24. Ale ogólnie to zmeczenie mnie opuściło i mam więcej energii.

Do góry