AGATA777
Fanka BB :)
Ty lepiej idź do lekarza ,abyś miała leki w razie czego na święta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukiA my jutro na 11 idziemy na usg połówkowe. Mam nadzieje że Adaś pozostanie Adasiem :-)
hej kochane! ja po wizycie! w brzuchu moim dalej pływa Sławek:-) i na glukoze dalej nie dostałam skierowania a nastepna wizyta 9.01 więc może jednak mi się upiecze
karina26, izka01, zeberka363 gratuluję wizytek
Moja niestety nie wypaliła:-( Bo ja się rozłożyłam:-( mam mega katar,kaszel i wczoraj miałam gorączkę jak mi do jutra nie przejdzie to do lekarza idę
jestem po wizycie, oczywiście samo badanie bo ja chodze na nfz więc luksus usg mnie nie obowiązuje ale .... szyjka się nie skróciła więcej!!! jestem taka szczęśliwa bo strasznie się bałam że pójde do szpitala na święta a lekarz stwierdził że jestem wariatka na szczęście proces ten się zatrzymał, wprawdzie luteina i oszczędny tryb życia dalej obowiązuje ale kamień z serca:-)
robaczek_25 super byle tak dalej
Mnie jutro czeka glukoza - debiut. Trochę mnie nastraszyłyście, więc mam stresa.
Reniuszek weź którejś numer telefonu i daj znać co sie z Toba dziej!!!Ja tylko tutaj na chwilke kochane zagladam i dalej nos w teksty uczelniane . U mnie coraz gorzej. pobolewa mnie czasem jak na @ brzuchol twardnieje. Zajadam rozkurczowe leki plus do tego mega dawki magnezu i nic. Jutro wizyta u lekarza i prawdopodobnie wezma mnie do szpitala na kila dni na obserwacje.
A Wam zycze powodzenia i duzo radosci z wizyt