reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Lelek-ja nie polecialam w koncu z innych wzgledow ale mysle ze wjazd gondolka to nic groznego dla ciazy. Gin mi mowil ze jedynie w ostatnim trymestrze trzeba uwazac i nie polecal lotow.

reklama
kasiagaw duuużo odpoczywaj:tak: robaczku dobrze że to paskudne badanie już za tobą :tak: a jeszcze w sprawie cytologi to ja robię co roku bo tak chce moja ginka-ale to pewnie dlatego że brałam i znowu zamierzam brać tabletki antykoncepcyjne ;-)

Lelek ja mam zaplanowany wyjazd w drugiej połowie lutego w góry. I teraz nie wiem co dalej, bo ta szyjka się niby skraca. Zobaczę jak się sprawy ułożą w najbliższym czasie i wtedy po konsultacji z Ginem podejmę decyzję. No ale skoro Tobie nic nie dolega to dlaczego nie pojechać? Ja już się nie mogę doczekać widoku ośnieżonych stoków i mroziku na twarzy:):)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
monissia - oby maluch się ujawnił ;)

Ja mam dzisiaj wizytę kontrolną, ale dopiero o 19, a wcześniej dentysta...Buuuu

monissia
user-offline.png
-trzymam kciuki:-)
karina26
user-online.png
-kciuki zaciśnięte:-)

reklama
Do góry