reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

dziewczyny uważajcie na siebie, naprawdę nie warto się przemęczać

Julianna
powodzenia na glukozie, nic przyjemnego ale da się przeżyć;-)

ja mam wizytę w środę i mam nadzieję że szyjka się nie skraca dalej.. a żeby stresu sobie dowalić to zaraz od gina jadę do dentysty:eek:

reklama
sonisia zwolnij kochana i odpocznij troszkę a na pewno wszystko będzie ok:tak:
monissia jeszcze tylko 3 dni, szybko zleci:tak:
Julianna powodzenia kochana na glukozie:tak:
robaczku trzymam kciuki za dentyste:tak:

A ja się wściekłam na maxa miałam mieć wizytkę w czwartek ale gin urlopik przed świętami sobie wziął i dopiero 5.01 mam wizytkę:szok::wściekła/y: ale jutro przyjmuje od 15 do 19 więc spróbuje na sam koniec się wcisnąć, a jak się nie uda to jeszcze dużo czasu:-(

Julianna-trzymam kciuki za glukoze
Robaczek-podwojnego powodzenia w srode :)
Paulusia-to zycze Ci zebys sie dostala jutro, mzoe dasz rade :)

Ja tez dzis mialam wizytke, przesuneli mi w trybie emergenc bo jtro moj lekarz ma jakas pilna operacje wiec juz bylam dzis. Jak sie okazalo wszystko ksiazkowe, pytalam sie o wage i mowil ze jest bardzo dobrze. Slyszalam seruszko mojego synka :-)

iza gratuluje :))))) super, ze wszystko w porzadku no i z waga jest dobrze :tak:szczesciara jestes, ze tak wolno i malutko sobie tyjesz :tak:a Antos niech rosnie zdrowiutki ;-)
paulusia ksiuki , zeby Ci sie jutro udalo
robaczku daj znac :) duzo powodzonka!

Na wczorajszej wizycie wszystko OK, wyniki dobre, serducho bije, więc Święta można spędzić spokojnie;-)Waga +1,5kg od ostatniej wizyty, więc też nieźle:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach&&&&&

reklama
Do góry