reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
jejku dziewczyny co za dzien :(

obudzilam sie dzis z takimi objawami jak przy biegunce, ból brzucha i latanie do kibelka ale bez efektu.. e ciagu godziny jakies 6 razy i zaczęły sis takie skurcze nasilać, skoncentrowane na środku podbrzusza nisko .. spanikowalam i pojechałam na izbę przyjsc, zbadali mnie e wzdłuż i wszerz i maluszka i wg nich wszystko ok, mam wziasc nospe i lezec, ale mnie ciagle boli i kurczy :(
takie parcie mam na pęcherz i stolec i echh.. mam lezec ;)
jeszcze kilka rzeczy zalatwie i dzis wcześniej do domku wroce :tak:

a wy jak brzuchatki? :* miała ktora podobnie..?

sonisia ja mialam podobnie w sobote, tylko u mnie bóle były raczej takie biegunkowe, a nie skurcze. zadzwoniłam do mojej ginki i ta poleciła miętę i węgiel, no i lekką dietę. Do wieczora przeszło. Oszczędzaj się i w razie co gnaj na izbę jeszcze raz, ostrożności nigdy za wiele! Trzymam kciuki, żeby było dobrze!

monisiaaa trzy dni szybko przeleci;)
karina trzymam kciuki:)
sonisia współczuje Ci bardzo ale już chyba każda z nas dostała ostrzeżenie żeby zwolnić
julianna daj znać jak po badaniu ja ide w czwartek;/

reklama
monisia tak jak napisała MamiDo dostaniesz taki wymarzony prezencik na święta :)

Julianna powodzenia na glukozie, oby obyło się bez komplikacji! trzymam kciuki!

kinga zeberka powodzenia jutro na wizytach

sonisia wydaje mi się że g_agnes ma rację...musisz zwolnić. Zobacz ja też tak latałam jak Ty i mogłabym tak latać do teraz bo energii mam za 10 osób, a tu proszę na wizycie taka niespodzianka niemiła. I też zdałam sobie sprawę, że przesadzałam. Teraz pracuję tylko w trybie siedzącym, po czym kładę się i odpoczywam. Niestety chyba też będziesz musiała przejść na taki tryb. Nie mam pojęcia, co mogą oznaczać takie skurcze, ale skoro na izbie powiedzieli Ci, żeby leżeć, to leż, a jak nie przejdzie, to dzwoń do Gina i pytaj co to może być.
3mam za Was kciuki i daj koniecznie znać, co i jak. Ściskam Cię mocno i wypoczywaj, bo Mały Książe jest teraz najważniejszy:*:*

Do góry