reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

hej

jestem po glukozie, było...ciężko... samo wypicie takie sobie, choć nie łatwe ale w pierwszej godzinie to mnie mdliło i bałam się że puszczę pawika, na szczęście to już za mną

Kasia
odpoczywaj i będzie dobrze:) głowa do góry!!!

reklama
Witajcie ,czy dzisiaj są wizyty?
robaczek_25
user-offline.png
-nareszcie jesteś już po,odpocznij teraz.

Iza mój gin twierdzi , ze cytologię powinno robić sie raz w roku wiec też inaczej. Mam 24 letnie koleżanki , wykształcone , "swiatowe", które do tej pory nie miały "czasu" na cytologię ..
robaczek dobrze , ze juz po wszystkim

Martolinka-no niestety tak bywa ze niektorzy nie maja czasu na "*******y". Ja mam taka mame :no:, tylko praca i praca a badan nie robila z 10 czy 20 lat, w koncu moja siostra ja na sile zaciagnela i powychodzily rozne kwiatki, na szczescie wszystko opanowane i pod kontrola :-)
Ja cytologie mialam raz w PL i 3 razy tutaj. Zawsze robia na poczatku ciazy (ja akurat bylam pol roku przed ciaza wiec juz mi drugi raz nie robili). I chyba drugi raz robia w ostatnim trymestrze ale nie pamietam dokladnie w ktorym tygodniu czy miesiacu, w kazdym razie jakos w koncowce.

robaczek dobrze, ze masz to juz za soba

Dziewczyny napisze to tutaj bo chodzi o zdanie Waszych ginekologow;-) Moj gin wyrazil zgode zebym jechala w gory i nawet pozwolil sanna jechac, jednak wczoraj lekarka rodzinna stanowczo zabronila ze wzgledu ze niby na gwaltowne zmiany cisnienia ciezarne ronia. Nie wiem co o tym myslec i kogo sluchac... Moze jakby ktoras z Was mogla zapytac swojego gina co on na ten temat sadzi?

Lelek-moj gin mi pozwolil leciec 20 godzin samolotem (3 loty: 5 godzin, 8 godzin i 2 na koniec plus lazenie po lotniskach pelnych bakterii) i jak sie spytalam o cisnienie w samolotach itd. to prawie sie zaczal smiac, powiedzial ze to abosolutnie nie ma nic do rzeczy. Takze mysle ze wypad w gory tez nie zgrozi a raczej poprawi twoja kondycje psychiczne (w sensie wyjazdu i zabawy, no chyba ze sie bedziesz stresowac to wtedy nie ma sensu). Zalezy tez od tego jak sie czujesz jesli nie miala problemow i czujesz sie dobrze to dlaczego mialabys sie zamykac w 4 scianach? przeciez to nie poprawi dziecku nastroju.

reklama
Do góry