reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
reniuszku dobrze że wynik ok:tak: ziewaczka, darucha, agata89 i agata777 gratuluję udanych wizyt:tak: gochson lactovaginal nie powinien zakłucać wyniku ale najlepiej spytaj naszego eksperta IZĘ :tak: kivinko głowa do góry-dieta i leki i będzie ok:tak: ja też miałam zapalenie i antybiotyk na początku ciąży i teraz jest ok a cytologię miałam 2 miesiące przed zajściem w ciążę i wynik grII tak jak mamido-bo w naszym wieku podobno "jedynka" się już nie należy:-)

reniuszek
user-online.png
cudownie:-)

witajcie!

My też już po. Zbyt dobrych wieści nie mam. Szyjka zaczęła mi się skracać od zbyt dużego natłoku pracy chyba i ma 3,2 cm a powinna mieć około 4 cm. Ginek ostrzegł mnie i postraszył, że jak skróci mi się do 2,5 cm to mnie położy na oddział i zostanę już do samego końca tam. Tak więc muszę leżeć. Nawet siedzenie odpada na dłuższą metę. Źle mi i smutno:-:)-:)-:)-:)-:)-( Z Dzidzią wszystko okna szczęście. Zosia dalej pozostaje Zosią. Serduszko bije jak należy, wszystkie organy w porządeczku, ma 390 g, więc mieści się w normie. Ogólnie niczego niepokojącego nie ma poza tą szyjką. Ehhh-nie wiem jak ogarnę wszystko z poziomu laptopa, no ale jak trzeba to trzeba. Buziaki:*

ciekawe jak tam sonisia?

kasiu Kochana bedzie ok, tylko koniecznie odpoczywaj wiecej i popros kogos by Ci pomogl :)) duzo lez!!! :D no to widze, ze towarzystwo "koniowałków" mi się poszerza :-)a co tam ! na zdrowie niech nam wyjdzie lezenie :-) wszystko bedzie dobrze !!!!!

kivinko będzie dobrze!! wymazu nie możesz teraz sobie robić bo bierzesz leki dopochwowe. Ja raz miałam mocz masakrycznie zły powtórzyłam go następnego dnia i wszystko było ok więc nie wiem czy go źle pobrałam czy w laboratorium coś zepsuli. Ja miałam poważną infekcję pobrałam leki i teraz jest ok a o szpital też już się oparłam. Lekarze zawsze mówią że jeśli się coś złego dzieje to należy jechać do szpitala a nie czekać np dzień czy dwa na wizytę w szpitalu zawsze muszą zrobić usg i niezbędne badania bez potrzeby też nie zatrzymują w szpitalu więc bądź dobrej myśli - wiem że to teraz ciężkie ale jutro jest nowy dzień i będzie dobrze. Ja jak się wystraszyłam i pojechałam do szpitala to też ryczałam jak bóbr i nie mogłam z siebie słowa wydobyć to niezbyt miłe wspomnienia ale w szpitalu się nami super zajęli i wypuścili do domku.
kasiagaw w takim razie czeka cię dużo odpoczynku.

reklama
Kasiu rozumiem że Ci smutno, ale juz niedługo do kwietnia, teraz odpoczniesz i przygotujesz sie na spotkanie z Zosią, ja leżę już prawie 6 miesięcy, mozna się przyzwyczaić :-D dobrze że możesz być w domku, wykorzystaj to bo w szpitalu juz nie jest tak fajnie, wiec żadne forsowanie sie tylko duzo odpoczynku ;-)

Do góry