reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Bida wciaz mnie zastanawia jedno bo u mnie ciaza wg USG wciaz jest mlodsza o 3 tygodnie od OM ale patrze ze martolinka jest w 17tyg i dzidzia ma 160g a moja 270g i wciaz mi sie wydaje ze moja cora jest starsza:crazy:niz to lekarz mowi
j
Lelcia ja myslę , ze temin Twojego porodu i tygodnie ciazy sa jeszcze do przesuwania.. 3 tyg.róznicy między OM a USG to sporo. Zauważ jednak, że Twoja dzidzia jest 2 tyg,starsza a to szmat czasu:tak:

Julianna to gdzie wybierasz sie na pierwszy spacer;-)?
Vilmaq MamaMIa trzymam kciuki za Wasze wizyty;-)
Edytka to bądź czujna i w razie czego jedz!!!

reklama
Martolinaka hehe, na spacer to w sumie mam gdzie iśc bo za płotem mam już puszczę, tylko sama tak nie lubię...musze chyba do piątku poczekac i się z mężem wybiorę :-) ale to dla mnie po tylu tygodniach jest maga odmiana i sie bardzo cieszę...i na jakies zakupy moze pojedziemy...hihi

paulusia, madziaka, afi macie wizytki w moje urodziny;-):-D

to będzie co świętować - trzy wizyty i urodziny! :-D

Dziękuję;-) M dzis oświadczył " Wiesz jak będzie dziewczynka to będę spełnionym facetem. Zamykam swój kranik i juz seksem nie będę Cię męczył:-D:-D

no niee... padłam!!! :-D:-D:-D:-D

Martolinka, Lelek, gratuluję córeczek! :)

Julianna, świetne wieści! Teraz odżyjesz :)

--------

młody się nade mną zlitował... wreszcie się regularnie rusza :-)

Lelek, Martolinka gratuluje córeczek ja też tak marze o córci:-p to teraz Martolinka będziesz miała parkę???ale Ci zazdroszczę :-)
Julianna gratuluje wizyty i cieszę sie że z łożysko sie podniosło,ja też na to licze;-)

reklama
Do góry