reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
martolinka lelek gratuluję dobrych wieści
porannejkawie oczywiście gratuluję zdolności

A za dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki;) vilmaq trzymam kciuki żeby była dziewczynka;)

g_agnes dziękuję :*. pewnie jeszcze płci nie zobacze- nawet jezeli namówię lekarza na usg to sprzęt w gabinecie on ma z przed wojny więc mało tam widzi czegokolwiek :). Z płcią czekam do połówkowego na które pójdę w grudniu :) i mam nadzieję na dziewuchę ;)

Vilmaq-ja też trzymam kciuki (powiedz ginowi, żeby patrzył uważnie;-)-może coś wypatrzy)
Ja idę na USG rodzinne 21 października-gin zaprosił moją córcię, mąż oczywiście też idzie z nami-widziałam jak gin zaznaczał sobie w kalendarzu czas na dwie wizyty-więc chyba będziemy oglądać WSZYSTKO co tylko będzie możliwe do obejrzenia, jeszcze tylko trzeba mieć nadzieję na łaskawość naszego maleństwa.

qrde wcielo mi posta ...

Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty , zdrowych dzieciaczków bo to najwazniejsze !!!!! :tak:

Vilmaq
bardzo bym chciala zeby bylo po twojej mysli :tak: i zeby moja ocena okazala sie błędna !!

AGATA777 wstaw zdjecia z Usg zobaczymy co da sie podpatrzeć :tak:

dzien dobry Wam wsystkim i zycze udanego dnia ! Szczegolnie mamom, ktore maja dzisiaj wizyty - oby byly jak najbardziej udane :)))) aaa... i ujrzenia plci zycze!!!

Dzieki dziewczyny:)

Bida wciaz mnie zastanawia jedno bo u mnie ciaza wg USG wciaz jest mlodsza o 3 tygodnie od OM ale patrze ze martolinka jest w 17tyg i dzidzia ma 160g a moja 270g i wciaz mi sie wydaje ze moja cora jest starsza:crazy:niz to lekarz mowi

Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj

reklama
Do góry