reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Lelek, Martolinka gratulacje!!!
Porannakawa hehe, to mam nadzieję, że i u mnie się sprawdzi Twoje niezawodne oko i będzie chłopak :) Może za tydzień się dowiemy!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące! Zdrowych, pięknych maluszków życzę!!! I czekamy na wieści! :)

reklama
zerkam na glowna liste czy jest wiecej chlopcow czy dziewczynek :) mnie chyba zreszta na niej nie ma :O ?

Lelek u mnie było tak samo.Dzidzie młodsze a teraz termin porodu mi się przesuwa wstecz.
Z moim Dawidem jak byłam w ciązy było tak samo.W rezultacie urodził się w 8 mc.Pierwszy termin miałam z nim na 21 czerwca i zgadzałam się z tym .Dawid urodził się 8-go maja ,no i z oznakami wcześniaka.
Z tymi maluszkami wg mnie powinnam mieć na koniec marca.Wg. lekarzy najpierw był 10 kwiecień,potem 5 kwiecień .Zobaczymy co wyjdzie 29 listopada:-)

No i po wizycie. Maluszek ma wymiary główki w sam raz na 18 tydzień, ruszał sie ładnie, słuchałam serduszka ;-) To co dla mnie najważniejsze to łozysko poszło w górę! I jest duzo lepiej niż było i mogę chodzić! Bardzo się cieszę. O płeć nie pytałam, za tyg na genetycznym się miejmy nadzieję wyjaśni :happy2: To teraz ciekawe co u vilmaq i mama_mia.

Super dziewczyny, że same dobre wieści z usg. Mamuśkom które już poznały płęć Gratuluję !!! i zarzem zazdroszczę bo my będziemy dzidziola podgladać dopiero wpołowie grudnia ;-). A teraz na wizytach słuchamy tylko serduszka ;-)
Julianna - super, że łózysko się podniosło i możesz poruszać sie już normalnie.

Za dzisiejsze wizyty też trzymam kciuki ;-)

Ja też po wizycie ale u nefrologa chciałam dopaść gina ale go nie na do końca tygodnia i będzie w poniedziałek a w pon.ja mam zaplanowaną wizytę.
Jak dotarłam do lekarza to ciśnienie miałam 150/90 więc minimalnie ale spadło. Zatrucie ciążowe to nie jest bo jak na moje chore nerki to z białkiem ok.(tak powiedział lekarz) Lekarz tylko naciskał aby się uspokoić, dużo leżeć, dużo pić i jak najszybciej do gina. Pytał czy coś mnie ostatnio nie zdenerwowało i teraz są efekty. I dopiero w domu uświadomiłam sobie że przecież test z anatomii miałam w sobotę którym się denerwowałam. Ale czy tak by mnie długo trzymało ? Wizytę mam u gina w poniedziałek a teraz go nie ma bo wyjechał.Więc i tak nie mam do kogo pójść. Jak coś będzie nie tak i mi ciśnienie będzie dalej wzrastać to pojadę na pogotowie i już.

Julianna*
user-online.png
:-D:-DSuper wieści gratulacje:-)

reklama
Edytko dobrze że lekarz cię obejrzał, tak jak mówisz, jakby ci sie cos jeszcze działo to jedź prosto do szpitala najlepiej, tam cie obejrzą i powiedzą co robic. Odpoczywaj teraz ;-)

Do góry