reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Dzień Dobry! :-)
A ja już po zastrzyku - dziękuję za wczorajsze posty, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że dobrze zrobiłam. A tak na marginesie to dziewczyny polecam, sieć aptek ZIKO, jeśli są u Was w mieście. Ten zastrzyk w innych aptekach kosztuje 450 zł a w ZIKO 345 (też dużo, ale jednak 100 zł mniej!) inne leki, które kupuję (Urosept czy Pregna) też są tańsze niż gdzie indziej.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Ja we wtorek idę do gina i będę musiała podpytać go o tą immunoglobulinę. To moja druga ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem. Po łyżeczkowaniu dostałam zastrzyk. Do tej pory nie mam przeciwciał. Zobaczymy co powie.

no jestem jestem :-)

Dziekuje za trzymanie kciuków... pomogło :-) dzieciatko ma sie bardzo dobrze.
Pomimo moich kiepskich wyników krwi i moczu , Oli jest duzy silny i nic mu nie brakuje.
Oj a jakie on mi w brzuchu wygibasy robi .... tulil się do wlasnych kolanek , prostując przy tym nóżki i zadzierając paluszki stóp. Smieszny widok. Otwierał tez buźkę i poruszał usteczkami jakby spiewał. Nastepna wizyta dopiero 24 sierpnia ;-)
Reszte opisze na innych wątkach.
Teraz trzymam kciuki za pozostale wizyty. Dajcie zaraz znac jak bedziecie po.
Buzka:-)

dorisday bardzo się cieszę na dobre wieści od Ciebie!
Mój mały robił dokładnie takie same wyszukane figury na USG :-)

doris, GRATULUJĘ!!! ja mam wizytę jutro, ale bez usg:/ jednak sie chyba zdecyduję na następne "nielegalne" usg, bo jak czytam te wasze opisy wygibasów maluszków to tak zazdraszczam że aż!!!:D:D:D:D

doris cieszę się,że wizyta udana. Ja mam nadzieję,że moja gin zrobi mi takie szybie usg. Powiem jej,że jadę na wczasy i chcę być spokojna,że z Frankiem wszystko ok.

reklama
Do góry