reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Alis prawdziwy gigant z isi:-Dciesze sie ze zniosla to tak dzielnie i isia i mama!moj kubus wazy 12 ale niewiem ile ma cm musze go sama zmierzyc:tak:

Doris help! Jak to teraz jest z tą ospą? Można normalnie na dwór wychodzić? Wkurzona jestem, bo chcieliśmy nad morze jechać, ale istnieje spore prawdopodobieństwo, że syn mi się zaraził i wysypać go może właśnie w trakcie wyjazdu, a pewnie i Laura się wtedy też zarazi. I w ogóle jak długo Dodo ją miał i jak zniósł?

E-lona pytanie co prawda nie było do mnie, ale z tego co pamiętam ospy nie możesz przeziębić, więc z wychodzeniem może być problem. Poza tym dziecko zaraża dopóki są krostki- nie byłoby fajnie chodzić i rozsiewać prądki :-) Dlaczego myślisz, że syn zaraził się ospą? Wyszły mu jakieś kropki?

E-lona mój bratanek (15 miesięczny) nie tak dawno przechodził (w lutym), 3 tygodnie siedział w domu, strasznie był wysypany i ciężko to zniósł. I tak jak napisała Aniawa, nie można tego przeziębić. A jak duże jest prawdopodobieństwo że Daniel złapał? W przedszkolu panuje?

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję, że to jednak nie ospa. Miał kontakt z kuzynem, który być moze ma ospę, ale na 100% jeszcze nie wiadomo. Oby nie.
I też właśnie potem pomyślałam, że nawet jakby miał to lepiej nie narażać na zarażenie innych.

No i niestety nie obylo się bez lekarza,pojechałam bo to weekend to wiecie różnie bywa i pani doktor stwierdziła zapalenie gardła no i antybiotyk mamy a w nocy nie było źle temp naszła ale nie przekraczała 38 i dopiero rano podałam jej syropek.Za 6 dni kontrola.

reklama
Do góry