reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Pediatra powiedziała, że trzeba iść do okulisty żeby jej obejrzał, bo Ona nie zna się na tym a poza tym Oliwia nawet nie dała sobie do niego popatrzeć.
Kazała przemywać rumiankiem, ale ja zaparzyłam zwykłej herbaty i jej przemyłam tym.

Kania- zdrówka dla niej i może to zapalenie mieszka włosowego ja mam tak często na dolnej powiece i mam tak opuchnięte jakby mi ktoś przywalił. Powinien jej ten rumianek pomóc, ja w sumie nic nie robię tylko czekam kilka dni.,

zapiszecie się do okulisty? Czy w ogóle będzie jakiś termin szybki, bo z terminami zawsze kiepsko. Eh czyli wizyta nic nowego nie wniosła , bo tyle samo wiedziałaś.
Może oczko będzie już lepsze jutro, oby!!

a ja jeszcze doradze jeden spob na oko. Moja mama mi go stosowała jak miałam zatarte oko albo jęczmień i zawsze pomogło. Przecierała mi złotą obrączką tylko warunek że świeżo zdjętej z palca. Pierścionek podobno też może być.

reklama
Dzięki dziewczyny :***
Kroma właśnie to tak wygląda, dolna część opuchnięta jakby jej ktoś przywalił (różowo-sina), podpuchnięta, a skąd to się może brać?
Dawidowe już dziś nigdzie z nią nie pojadę, bo śpi, też znam ten sposób tyle że obrączki nie noszę...
Jutro zamierzamy iść do okulisty jak się nic nie zmieni, terminy są na już, rano dzwonię i przychodzę na określoną godzinę bez skierowania a z takim małym dzieckiem przyjmują mnie bez kolejki (podobno) ile w tym prawdy to się jutro okaże.

Do góry