reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
dawidowe ja też zawsze stosowałam na jęczmień na oku obrączkę mamy i tak pocierałam sobie i na serio pomagało a ja często swego czasu miałam te jęczmienie no a jeszcze gdzieś słyszałam o naplucio przez kogoś innego do oka, ale to mi się takie ekstremalne wydaje więc nie próbowałam:szok::-D

mała mi no z pluciem to bym nie zaryzykowała a jeczmienie miałam może nie często jak chodizłam do podstawówki, w liceum sporadycznie i a teraz już bardzo dawno nie miałam.

obrączka ponoć działa cuda (uświęcona czy cuuu:eek::-D), ale ja życzę żeby rano już nie trza było kombinować bo samo przejdzie!!!!!!!!! może faktycznie zatarła czymś tylko i sam rumianek pomoże:tak::tak::tak::***

O pluciu też słyszałam. A z obrączką to z tego co gdzieś słyszałam bądź czytałam to nie chodzi o to, że to obrączka działa tylko jak się pociera to się wydziela ciepło i to podobno właśnie leczy. Ja tam jak obrączki jeszcze nie miałam to pierścionkiem pocierałam.

reklama
Dawidowe gdzieś mam, tylko pewnie zakurzona...
Mała_mi z pluciem to nie będę ryzykowała, choć szczerze powiem że nie słyszałam o tym :-)
Onesmile współczuję nocki ale cieszę się że poprawa jest u Pawełka.
E-lona dokładnie tak jak napisałaś z tym pocieraniem.

Do góry