reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Mała mi bardzo ładne ma wymiary lukaszek napewno wszystko będzie dobrze wiecej biega to i wiecej spała choroby tez swoje robią no i te nieszczesne zeby

reklama
No to my już po wizycie u lekarza.
Przeziębienie zwykłe.
Mamy podawać cebion, hedelix (bo akurat taki syrop mieliśmy to po co kupować nowy), tantum verde psikać no i nurofen. No i na razie nie wychodzić, bo zimnica :baffled:

Natolin zdrówka dla Piotrusia, niech się szybko kuruje !!!
My też po wizycie jak napisałam na głównym. Dr mówi że ok a kaszel nadal jest, podobno tak już jest po infekcji gardła.

NAT na szczęście to tylko przeziębienie. A na dworze jest taka zimnica, że rzeczywiście lepiej nie kusić choróbska.
KANIU ale mimo kaszlu wszystko już ku końcowi zmierza?

Makuc mam nadzieję, jeszcze ma katar "wodnisty" ale pewnie od zębów, bo jak jej idą zęby to zawsze pojawia się katar.

Natolin i Kania zdrówka dla waszych pociech.

Mała Mi- dzieciaki tak mają czasem ze im waga spad, mojej Olce też waga teraz spadła, a Arek waży 11,5 kg i ma 86 cm, więc też jest szczupły, tylko jakoś tego nie widzę, mi się wydaje, ze on ma więcej na oko wagowo. A co do jedzenia to u nas też jest różnie, raz je a raz nie je. Ważne, że Łukasz się dobrze rozwija i czaruje ludzi :-)

MAŁAMI - KROMA dobrze pisze!
KANIA u Alicji też przy zębach zazwyczaj katar się pojawia, więc mam nadzieję, że i Oliwki tak jest :*

mała mi, ja bym się jakoś bardzo nie przejmowała, teraz nasze dzieciaczki często będą miały takie momenty że będą tracić wage bo są ruchliwe i to co przybiorą na wadze to spalą. A co dopiero będzie w lato jak będą po dworzu zasuwać :-D

kania, nat, dużo zdrówka dla Oliwki i Piotrusia!

Ja dzisiaj zostałam z Ptyśkiem w domu ... ma katar, mega kaszel, czasem gorączke i rzadkie kupki :-(

reklama
Roxi ale on teraz był chory czy zdrowy i coś go złapało kolejny raz?
Kedy te nasze dzieci się wychorują.:angry:

Do góry