reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

u nas ważenie jest też bez pieluszki ;-) i tak mi się przypomniało, że ja Alicję ostatnio na naszej wadze ważę, bo ona sama chętnie ją sobie włącza i potem na niej nieruchomo staje, ciesząc się, że coś na ekraniku miga :rofl2::-D z ostatniego ważenia wychodzi mi, że "bzzz niczego" 9800 waży ale jakis tam margines błędu pewnie jest.

reklama
U Nas zwykle ważą w pieluszce.
Roxannka za bardzo podtuczyć jej nie mogę, ale panna mi waży już 10.800 jak ją ważyłam tydzień temu tak więc dogoni Twego synia szybciej niż myślisz.

To będzie post pod postem ale cóż zrobić skoro głównie ja ten wątek odwiedzam :rofl2::-p

Byliśmy dzisiaj na kontroli no i powoli odstawiamy leki, po zapaleniu płuc nie ma śladu :-) Jedyne zalecenia teraz to spacery, no i powrót do żłobka dopiero od przyszłego tygodnia. Patryk w trakcie wizyty przejrzała pani doktor wszystkie szafki i szuflady, łącznie z tymi gdzie miała swoje osobiste rzeczy :ninja2::-D A na koniec wizyty zrobił papa, dał cześć i przybił piątke z lekarką, i sam wyszedł z gabinetu :rofl2::laugh2: Rozbroił mnie dzisiaj bo zachowywał się jak stary :cool2:

ROXI ekstra!!!!! no a tym opisem zachowania Ptysia mnie rozbroiłaś. Weteran z niego jeżeli o wizyty u lekarza chodzi, więc i zachowuje się już dorośle ;-):-)

Roxannka dobrze, że jest lepiej!

My byliśmy dzisiaj na kontroli naczyniaka w CZD i wszystko OK.
Tylko tak mi smutno, bo tam tyle chorych dzieciaczków widziałam :-(

reklama
Roxi,Natolin - super że z dzieciaczkami wszystko ok:-) Fajnie się czyta takie dobre wieści:-)

ROXI- Ptysiek to jest gość:-D Ale ubaw miałyście z doktorką;-)

Do góry