reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Happybeti, to zmęczenie jest charakterystyczne chyba dla nadczynności i niedoczynności. Mam nadzieję, że u mnie wszystko w normie, ale wolę sprawdzić. Myślę, że zmęczona jestem ostatnio przez niedosypianie w nocy, bo jakoś ostatnio męczy mnie bezsenność. Chyba za dużo wieczorami myślę i w ten sposób się nakręcam, ale sprawdzić nie zawadzi.
Ja w ogóle nie chodzę do publicznej przychodni, tylko z Hanią czasem. Sama nie pamiętam kiedy byłam. Mamy w pracy wykupiony pakiet i korzystam z niego, choć siedzę na wychowawczym.

reklama
Ja mam niedoczynnośc- jak to się pani doktor po USG mojej tarczycy wyraziła-"Pani w ogóle "nie ma" tarczycy"- w sensie,że jest tak maleńka i nie pracuje:baffled:.Robię zazwyczaj TSH,FT4 rzadziej.
Mnie to samo powiedzieli, i te badania robię zawsze dwa. Teraz Tsh wyszło kiepskie ale muszę to ft4 zrobić bo podobno ważniejsze.
Ragna te dwa testy ft3 i ft4 możesz sobie zrobić profilaktycznie.
Fajnie masz, że z takiego pakietu możesz korzystać.

Ragna troszkę płaczu było, ona zresztą nienawidzi lekarzy:-D
Teraz akurat śpi. Zobaczymy pod wieczór.
Mamy już spokój z szczepieniami do 5 roku życia - NARESZCIE!!!!
:-)

Elusia ale duża dziewczynka!
Ale to już jesteście po ostatniej dawce tego błonnica/tężec i coś tam jeszcze, co się szczepiło już dzieci takie maluszki po szpitalu niedługo?

Ragna troszkę płaczu było, ona zresztą nienawidzi lekarzy:-D
Teraz akurat śpi. Zobaczymy pod wieczór.
Mamy już spokój z szczepieniami do 5 roku życia - NARESZCIE!!!!
:-)

Hania też nienawidzi lekarzy. Płacze na sam ich widok.
Trzymam kciuki, by nie było żadnych reakcji poszczepiennych.
Zazdroszczę, że macie już wszystko za sobą... Nas czeka jeszcze priorix właśnie (pod koniec grudnia albo w styczniu), drugi prevenar, infanrix i meningokoki... Aż strach pomyśleć...

reklama
Do góry