reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Elusia- zdrówka
Roxanka- dobrze, że u was lepiej i dziecko zdrowe jest, bo moje ciągle chore, jakoś nie widzę poprawy, ale jak na ten kaszel to i tak ma super humor, Olka też kaszle, ale mam nadzieję, że ona obejdzie się bez antybiotyku.

Roxannka super, że wszystko u Was dobrze i Patryk czuje się lepiej, że wyniki wyszły dobre.
Buziaki dla niego.
Kroma zdrówka dla dzieciaczków, szkoda że muszą się tak męczyć :-(

My wczoraj byłyśmy u dr odnośnie jej kataru który trwa od miesiąca.
Dr podejrzewa że może być alergiczny...:-( lista leków i psikaczy do nosa, antybiotyk itd... za głowę się złapałam dziś w aptece...

wioli, no wyszło na to że się troszke znam ;-)

kroma
, trzymam kciuki, żeby obyło się bez antybiotyków i żeby dzieciaczki szybko wyzdrowiały :tak:

kania, wysłałyśmy posta dokładnie w tym samym momencie :-D ojoj aż tyle leków dostaliście ? i antybiotyk ? bidulka :-( Mam nadzieje, że ten katar wkońcu ją opuści i wyzdrowieje na dłużej :sorry2: Nasz lekarz na katar zawsze przepisuje alertec, przez to że Patryk ma alergie pokarmową to tak naprawde wszystko się potem zwala na alergie :dry:

Ostatnia edycja:
Ja zgodnie ze szpitalnym zaleceniem psikam 3 razy dziennie wodą morską. Kupiłam całkie niezłą, niedrogą i z wygodnym aplikatorem

Roxannka dostała dwa sterimary (Cu, Mn) antybiotyk do nosa, na kaszel syrop, nanobase i inne...
Widziałaś jaki synchron, lepszy niż w YCD ;-)

reklama
Do góry